| PrisonBreak112 a întrebat:

Bunaaa din nou. Mulțumesc foarte mult pentru răspunsurile voastre la întrebarea anterioara ceea ce trebuie sa fac sa cred din nou în Dumnezeu și sa ma închin lui. Va mulțumesc. Revin cu o alta întrebare. Ieri am ieșit afara la soare sa îl caut pe tatăl meu. Mama era la munca iar fratele meu care e clasa a opta la școală. Eu eram în casa și ma uitam la Narcos când am ieșit afara sa îl caut pe tata. Îl caut peste tot dar nu e nicăieri. Și vad o roaba de cucuruz stand lângă ușă și o găleată peste cucuruz. Intru înăuntru crezând ca acolo era tata și era tata dar cu o alta femeie. Se sărutau pasional aproape dezbrăcați amândoi. De ieri nu am mai vorbit cu el și nici nu îl mai pot privi în ochi. Femeia aia mi-a ras în față și a plecat. Ce trebuie sa fac. Ieri ma gândeam ca foarte bine ii pot șantaja și îmi pare rău că nu am avut telefonul la mine și nu le-am făcut niște poze când se sărutau asa pasional aproape dezbrăcați. Ce ar trebui sa fac? Sunt foarte frustrat. Ajutor

6 răspunsuri:
| Catrice a răspuns:

Ah sărăcuțul, frustrat ca nu erai în locul lui.

| WolfgangKreutzfeldt a răspuns:

Nu faci nimic pentru ca nu e treaba ta. Cred ca ai alte probleme tu decat sa stai dupa taica-tu sa il pandesti sau sa faci ceva. Nu ii zici nimic si incerci sa treci peste toata chestia asta. Cand o sa cresti mai mare o sa intelegi ce si cum

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Sună a troll.

| UnDiavol a răspuns:

Zici ca crezi in Dumnezeu dar ai minte bolnava

| mihaela000ela a răspuns:

NU STIU DACA INTREBAREA TA ESTE UN SOI DE,, MISTOCAREALA,, ..asa cum spui tu! faptul ca utilizezi regionalisme, ma face sa cred ca, iti place sa ocupi,, spatiu,,. inainte de a pune o intrebare, cred ca este corect, sa te gandesti de 2 ori...