| ofataoarecare2004 a întrebat:

Bunaaa! Efectiv nu mai stiu ce sa mai vorbesc cu iubitul meu! Ajutor! Vreau sa precizez ca eu sunt timida si el la fel. El e plecat si din tara. Stam si vb la tlf si nu stim ce sa mai vb..stam pe apel ca 2 prosti fara subiecte.
Pe langa asta vreau sa precizez ca eu nu am mai avut relatii de lunga durata si nu sunt experimentata in capitolul asta. Nu stiu ce sa fac, dar pe de o parte vreau si sa-l surprind putin sa prind curaj dar nu stiu cum. Ceva subiecte sau ce sa fac? Va rog, tin la relatia asta si vreau sa fie si mai stabila.
Cel care ma ajuta cel mai mult primeste funda!

4 răspunsuri:
| MPersephone a răspuns:

Cu prietenii despre ce vorbesti?
Partenerul tau e persoana cu care poti discuta despre absolut orice. Dar am trecut si eu prin asta. Nici prietenul meu nu e in tara si au fost momente cand la telefon parca nu mai erau subiecte de discutie. Dar eu sunt o persoana destul de meditativa si in timpul zilei imi vin diferite idei si ganduri pe care vreau sa le discut cu cineva. Ai putea sa faci o lista de diferite idei care iti vin pe parcursul zilei si cand vorbiti la telefon sa deschizi aceste subiecte.

| Sofer a răspuns:

Gândește-te la orice. Vei găsi subiecte de discuție.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Depinde și cât vorbiți.
Subiecte sunt, slavă Domnului!
De la temperatura camerei preferată la ceapa preferată.

| Adry05 a răspuns:

Păi ce zici să închizi telefonul și să mai faci și altceva dacă tot nu mai ai ce să vorbești, poate făcăând și altceva o să ai ce să vorbești