))))))) deja incep nascocirile offfff tare-i grea viata de elev asa spuneam odata. Temele nefacute in vacanta mare mmmm a fost la tara la bunici si din graba cand am plecat am uitat cartea pe birou; pentru temele de zi cu zi sunt multeeeeeeeeee:am facut inundatie ieri si-am umblat sa cumpar teava, a avut mama nevoie de ajutorul meu, mi-a fost rau, am imprumutat cartea (colegului care lipseste in acea zi). Bafta la minciuni Pinochio!
Doamna/Domnule Profesor/Profesoara, va rog frumos sa ma scuzati ca nu mi-am scris pentru azi, eu imi fac temele de obicei seara, si aseara a luat lumina.=]]
pa, pa.
Domnule porfesor[sau domana profa]
VA rog frumos sa ma scuzati ca nu mi-am facut tema am avut programare la dentist si a fost fft aglomerat si seara cand am ajuns acasa nu am mai avut timp.
DAca porti ochelari sau nu. d a tot merge:Va rog frumos sa ma scuzati dar am fost la oftalmolog caci ma durea capul din cauza ochilor[chii erau opbositi si sin cauza pikaturilor ce mi lea pus vedeam in ceata imi crescuse pupilele.[Asta mi se intampla mie deobicei.Si scap.]
Sau:1. Mi-am făcut-o dar am lăsat-o în buzunarul de la cămaşă, iar mama mi-a aruncat cămaşa în maşina de spălat…
2. Mi-am făcut-o dar soră-mea a pus-o pe fundul cuştii iepuraşului…
3. O aveam în mână în drum spre şcoală, dar o rafală de vând mi-a smuls-o din mână şi deşi am alergat după ea, nu am imi ajuns-o…
4. Mi-am făcut-o dar am rămas fără lemne de foc şi era gata-gata să îngheţăm, aşa că am aruncat-o pe foc pentru a ne salva viaţa
5. Nu mi-am făcut-o pentru a nu-mi pune colegii într-o lumină proastă
Mda astateas de acum de domeniul trecutului si nu prea merg.Sunt mai destepti dceta credeam
MAi incerca sa-ti pui mana in bandaj si sa zici ca ieri tiai rup degetul dreapta s au s tabga cu acre scrii si nu poti scrie. as a scapi de scris si al ore ai s a copii tu a doaua zi.
Ori.:Iti ceri scuze i spui ca nu tiai gasit culegerea si nu tiai facut-o
Sau adevarul da nu`i bun:*
pup succes la mintit si la scoala
Dalilaa, merita funda ati zic eu , nu-s htiam ca fetele stiu mai multe minciunele decat noi baietii ,
Doamna/Domnule prof. mama iar s`a apucat de baut si nu avea cine sa stea cu ea ! sau ...Stiti am un deces in familie ( doamne fereste! ) ...nu prea mi-a stat capul la rezolvarea temelor
) multa bafta mai Pinochio [-x
Pai... zi si tu ca ai fost plecata si te-ai intors numai seara tarziu si erai coapta de somn asta inca tine si eu o folosesc sau ii zici ca nu te-ai simtit bine si ai stat toata ziua in pat, ori ca n-ai stiut ce tema ai avut deoarece ai lipsit ora trecuta si i-ai cerut unei/unui colege/ coleg dar a uitat
las ca gasesti u ceva sper ca te-am ajutat
bafta la scuze
Scuza : pai dar doamna/domnu eu nu am auzit bine, asta e cea mai buna la care m-am putut gandi
Tu: Domnu Profesor!
El: Da?
Tu: Ati pedepsii vreodata un copil care nu a facut nimic?
El: Nu, pai cum sa-l pedepsesc daca nu a facut nimic?
Tu: Aaa... ok, eu nu mi-am facut tema!
anonim_4396 întreabă: