| bilalala a întrebat:

Bunaaa! La toamna incep liceul si am nevoie de niste sfaturi! Cum fac sa atrag atentia (intr-un mod bun, bineinteles), sa ma integrez si sa ii fac pe ceilalti sa vrea sa ma cunoasca si sa imi castige prietenia? In mai putine cuvinte... ce sa fac ca sa fiu populara?big grin stiu ca trebuie sa fiu eu insami, etc... dar vreau si alte idei si sfaturi. mare funda!

1 răspuns:
| Valisha18 a răspuns:

Pai, poti pentru inceput sa intri in conversatie cu ceilalti spunand ceva de genul: Wow! ce tare bluza! am mai vazut-o pe undeva, de unde ti-ai luat-o? as vrea si eu una pentru varul/ verisoara mea/ meu, se apropie zia ei/ lui. Fa rost de adresele de mail ale colegilor si vorbeste cu ei, compatimeste-i cand nu se descurca bine, mai faceti temele sau invatati impreuna, iesi pe afara cu ei si sfatuieste-i in problemele dificile ale vietii. Insa sa tii minte ca nu poti fii perfecta. Nu toata lumea te va place, dar nu-i nimic. Nu incerca sa faci totul perfect, deoarece la un moment dat, te vei incurca in promisiunile pe care le-ai facut si nimeni nu te va mai considera draguta. Sper ca te-am ajutat!