Fa glumea proaste la care sa rada si el ) sau bagate in seama prin orice mijloc nu conteaza ii captezi atentia sau poarta si tu o fustita draguta si un decolteu ca nu-si mai ia ochii de la tine incearca si tu vezi acum sincer cu naturaletea mai greu iei ochii unui baiat Fa ceti vine prin minte Funda!
Esti dusa! De aici ti-a venit ideea cu decolteu mare si fusta scurtaEu zic sa schimbi blugii in pantaloni la DUNGA.
DOAMNE FERESTE... Poarta tu de AIA))
Eu nu vreau sa atrag atentia nimanui
Acum nici eu... asta a fost pe data de 1
Deci era o gluma)
Pai, in primul rand trebuie sa nu te pierzi cu firea in prezenta lui, trebuie sa fii cat mai naturala.
Trebuie sa aflii ce ii place si cand vorbesti cu el sa aduci acel ceva in discutie...adica daca lui ii place sa se uite la meciurile de football, dupa un meci ai putea sa vorbesti cu el despre ce s-a intamplat...
Depinde si ce tip de baiat e: unor baieti nu le plac fetele machiate, le plac cele cat mai naturale, iar altora le plac cele care se macheaza...Trebuie sa aflii mai multe lucruri despre el si sa le folosesti in favoarea ta. Mereu trebuie sa fii imbracata impecabil si sa mirosi a parfum. Ai putea sa incerci sa te imbraci cu niste rochite care sa iti scoata corpul in evidenta.
Sper ca ti-am fost de ajutor.
Iubbiii_4906 întreabă: