| dianna_2063 a întrebat:

Bunaaa! sunt in clasa a 8-a si am nevoie de un discurs pentru educatoarea mea de la gradinita, e chiar urgent...si am nevoie cat mai repede...va multumesc anticipat pentru >ajutor:d

Răspuns Câştigător
| madaluhsha a răspuns:

Aaa.iti dau ceva sugestiibig grin. Draga mea educatoare x care ma-ti invatat atatea, mi-ati fost ca o mama si ma 'ti ajutat sa devin o persoana buna cu cei 7 ani de acasa, ma 'ti ajutat sa-mi creez micul meu univers, o viata in roz, plina de iubire si fericire. Dumneavoastra o sa ramaneti mereu in inima mea si nu va voi uita niciodata. Sunteti prima persoana infara de familia mea, care ma' ati ajutat si va voi ramane recunoscatoare. In momentele grele cand nu reuseam sa fac bastonase si ati avut rabdare cu mine. Acum cand sunt clasa a 8 vreau sa va mai multumesc inca o data si sa mai traiesc o data in universul meu de copil alaturi de d-vst. Veti ramane o zana in viata mea, o zana pe care daca o privesti in ochi te poti pierde ca intr-un ocean. Mai multe cuvinte nu va pot spune, decat pot sa mai adaug 2 cuvinte "Va iubesc". cred ca ceva de genu' mai adaugi si tu cate ceva, sper sa-ti fie de folos:*

5 răspunsuri:
| madaluhsha a răspuns:

Ok, dar te rog sa specifici ce fel de discurs?big grin

| dianna_2063 explică:

Pai de multumire...ca a fost educatoarea mea...chestii din acestea

| dianna_2063 explică:

No bine dar e pentru un coleg... n-avem eu chef acum sa il fac eu... x(

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

"ma-ti invatat","ma-ti ajutat" happy pacat ca nu am facut gramatica cu "d-vst"
Sunt de parere ca cel mai bine e sa spui cateva cuvinte din suflet.
Distractie placuta la banchet!

| andrey17 a răspuns:

Hai pe bune laughing ma uimiti frate! ai nevoie de el urgent? maine? se face... las' ca gandesc prostii de pe TPU pentru. tine tu maine te duci la tanti de la gradinita spui ca tu au facut discursul normal. La intinsa mana da dar la "oleaca" de gandit nu. Nu e efort fizic draga, pshihic, de concentrare. Sa fiu la subiect! Concentreaza-te pana iti vine inspiratia! E foarte usor! Eu fac astfel de discursuri sau compuneri imediat, pe loc, daca as vrea ti-as face un discurs de ar plange. E usor de intrebat pe altii, cum nu stii ceva, intrebi pe prosti. Ca las' ca's altii care gandesc. E usor sa te concentrezi, sau poate pentru. tine nu e usor, incearca sa faci o activitate relativ rapida placuta sa te relaxeze, sau ascula muzica care te-ar putea inspira. Nu e greu deloc crede-ma! dar incearca ca la intins mana toti suntem buni! Daca nu ai inspiratie, citeste niste carti, uitate-te la anumite emisiuni. Eu am 13 ani mai mic decat tine cu un an presupun. O sa iti dau inceputul : Pentru inceput as vrea sa X pentru ca X si mai departe poti desbate fiecare subiect in parte : multumesc ca X dumnavoastra m-ati facut sa X Ti-am dat acest inceput orientativ, sa pui si tu capul la incercare. Sper sa nu te supere mesajul meu, dar cu respecte, cred ca poti face asta.