| elena272 a întrebat:

Bunaaa. Sunt singura pe lume, am parinti dar parca n-as avea, simt ca ar fi inexistenti. Nu stiu ce sa mai fac, sunt si multe de spus, dar n-as povesti aici totul. Ideea e ca nici prieteni nu am si mereu ma simt in plus si nedorita.

7 răspunsuri:
| MuatafaonurContInchisDeTot a răspuns:

Ma omule mai bine rămâi singur decât cu oamenii falși în jurul tău și viața ta. nu? Dece țiai dori niște oamenii falși în viața ta? Care se prefac ca le pasă? Nu mai bine rămâi singur.

| MrNuggets a răspuns:

Vrei sa iti plangem de mila?

| Mihhhhhhhh a răspuns:

Nici eu n am prieteni. Uneori mi-e greu, alte ori ma gandesc ca e mai bine așa decât cu oameni falși și barfitori la usa.

| StoicAnalysis a răspuns:

Lupta cu viața cum poți tu. Cam asta facem cu toții. Nu putem sa te ajutam prea mult, dacă tu singura nu iei inițiativa. Dacă vrei ceva de la viața, cere. Nu o sa îți cada nimic din cer. Părinții tai țin la tine, chiar dacă tu nu vezi asta. Da-ți interesul și fa primul pas cu ei. Noi putem doar sa te susținem in ceea ce tu decizi sa faci. Restul depinde de tine. Fi puternica, pentru ca nu o sa te simți mereu singura happy

| Sistemulxxl a răspuns:

Te razvratesti impotriva parintilor? Uite unde ajungi.

| Violleta2022 a răspuns:

Nu stim nimic despre tine, deci nu putem sa-ti dam nici un feld e sfat.

| mont a răspuns:

Vezi de ceva pasiuni, hobby-uri și vei găsi și prieteni cu pasiuni similare dacă ești o prezență plăcută.