Pai, in primul rand, scuze daca pare dur ceea ce zic, dar ce trebuie sa faci in primul rand este sa iei un dictionar si sa citesti fiecare cuvant in parte sa inveti ca se scrie "prietena" nu "prt" sau "legatura" nu "leg", pentru ca se intelege greu.
Ok, in primul rand, este vina ta pentru ca ai inceput sa te certi cu acea fata. De unde stii tu ca prietena ta a chemat-o ca sa va certati voi? Poate ca radea pentru ca va vedea pe voi certandu-va ca niste copii mici.
Nu intelg ce gasiti voi fetele in certurile astea tampite, ce placere aveti voi cand va certati... si pentru ce? pentru niste vorbe prostesti si pentru un baiat?
Noi baietii cand ne batem pentru o fata, pai ne batem, ne injuram, si peste doua zile, suntem la o bere, si radem ca ne-am indragostit prosteste de o curva, in timp ce voi sunteti certate luni de zile, chiar ani.
Sfatul meu este sa te duci sa-ti ceri scuze ca ai incepu sa te certi degeaba.
Normal, este si vina ei ca a chemat-o p'aia. Daca stia ca sunteti certate trebuia sa nu o cheme.
Oricum, ai sarit si tu repede la cearta ca fata mare la maritat... nu puteai sa te abtii?
Acum, ce trebuie sa faci este sa te duci sa-i ceri scuze prietenei tale, dar sa-i spui ca este si vina ei ca a chemat-o pe fata aia, si data viitoare sa n-o mai faca.
Oh, si cand te mai intalnesti cu acea fata, nu mai sarii la cearta, ca nu ai 10 ani sa te certi din nimicuri...
Se mai spune ca fetele se maturizeaza mai repede...
Mda, fetele, nu si restul...
Nu cred ca se poate numi o prietena adevarata. Dar daca tu ti neaparat sa va impacati, ai putea face un videoclip special pentru ea in care sa ii spui cat inseamna pentru tine, sa pui poze cu voi doua, momente speciale..etc. La sfarsit, ai putea sa spui ca ai fost foarte dezamagita de modul in care s-a purtat. Asa poate ca isi va da si ea seama, isi va cere iertare si veti fi din nou Bff.
Sper ca ti-am fost de folos!
croissant întreabă: