| Unniique a întrebat:

Bunăăă, TPU!; d
Am o întrebare. de fapt două! :
Cum îmi conving părinţi să-mi ia un mobil nou de Crăciun?
Şi, tu ce vrei " de la Moş Crăciun "?;"3
Dau fundiţă la primul răspuns >corect/folositor.:d

7 răspunsuri:
| MihaiGe a răspuns:

Fai mandrii de tine la scoala sa ai note bune sa fii ascultatoare, si trebuie decat sa le ceri.

| SimonaQs a răspuns:

Nu stiu ce sa zic daca ai avur note bune la scoala poti sa le zici ca mam straduit sa iau note mari si mi-as dori de mos Craciun un telefon mobil... Te mai rogi de ei in zilele in care sunt bine dispusi

Eu de Mos Craciun nu imi doresc mai nimic am tot ce vreau

| SookiexD a răspuns:

Incearca sa le bagi ideea in cap, sa le spui dinainte ca iti doresti un mobil nou, dupa aceea poti sa incepi sa te porti frumos si sa ii ajuti mai mult ca de obiceihee hee Se va ajunge si la cadouri si le vor venii ideea de a-ti cumpara un telefon tongue
Cat despre ce vreau eu de la Mos Craciun... vreau mai multi prieteni in care pot avea incredere si sa ma pot baza pe ei la nevoie :* Marry Christmas :*

| susanumarian a răspuns:

Cel mai simplu le spui Daca nu Primesc un mobil de craciun al dracu sa fiu de nu maoi spanzura happy cred cai foarte simplu

| fluturas10 a răspuns:

Bate un aprpo, ceva de genul asta:
"Telefonul asta vechi merge greu!"
"Ce mi-as dori un telefon..."
"Asta nu are multe chestii telefonul cutare are o grmadaaaa!"
vorbeste cu o prietena cand sunt si parintii tai :-Tu ce vrei de Craciun?
Prietenasadexemplu)o tableta big grin Tu?
Tu: Eu imi doresc TARE MULT un telefon nou... laughing
Funda? tongue
2. Vreau o tableta tongue

| Kiissa a răspuns:

Stai și tu pe lângă ei și prefă-te că te joci pe telefon și zici ceva în genu[Doamne ce telefon idiot, iar s-a blocat angry abia aștept să-mi iau altul] =) după dacă nu bagă de seamă, incercă să atragi atenția arătându-le ceva pe telefon și insistă pe ideea ca nu mai e bun... poate și-ar da seama care ar fi dorința ta de crăciunlaughing sau dacă nu...(majoritatea am văzut că fac asta) incercă să-ți strici telefonul, deși nu cred că vrei să faci astalaughing, dacă nu merg astea de mai sus, atunci încearcă și tu cu ochii dulci [mamiibatting eyelashes ce îmi iei de crăciun?] sau [șiiiiii ce mi-ai luat de crăciun?] sau ceva in genu, dacă răspunde cu nimic, dăi o idee despre două sau trei lucruri mai neimportante și la sfârșit zici sau un telefooon.

înafară de faza cu stricatul telefonului, așa am încercat și eu și i-am convins=)

| LauraToaderLauraToaderLauraToader a răspuns:

Buna,si eu imi doresc un telefon mobil de craciun la fel ca tine. Poti sa le spui ca o sa inveti mai mult si o sa fi mult mai cuminte. Poti face lucrurile pe care te pun sa le faci, sa ii ajuti etc.
Asta am facut si eu si parintii mei mi-au zis ca imi vor lua.
Bafta!