anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Bunaaa TPUlove struck ce faceti? Am si eu o intrebarebatting eyelashes mama mea e plecata in strainatate si tata e in tara iar eu as vrea sa plec la mama...asi putea pleca daca mama nu e in tara sa imi faca actele si mi le face tata? dar asi putea pleca fara actele si semnatura tatalui? p. s:nu sunt divortatix_x multumesc:*:*

Răspuns Câştigător
| 6111992 a răspuns:

Buna nu puteti pleca decat daca aveti semnataturi de la ambii parintii, si iti trebuie un insotitor ca sa poti parasi tara cu varstra minima de 18 ani actele necesare sunt:buletinul tau,certificatul tau de nastere,certificatul fratelui,buletinul,certificatul si cazierul insotitorului, si eu am fost in acceiasi situatie am vrut sa plec in alta tara la mama mea cu prietenul meu, nici unu nu aveam 18 ani si nu aveam deunde sa luam un insotitor asa ca am asteptat pana am facut 18 ani si am plecat fara nici o problema doar cu buletinul si certificatul de nastere dar la tine o sa fie un pic mai complicat avand in vedere ca vrei sa pleci cu fratele tau care este minor daca te hotaresti sa pleci la varstra de 18 ani tot iti va trebui semnaturi de la parinti dar nu pentru tine ci pentru fratele tau, atunci tu vei fi insotitorul lui sper ca te-am ajutat in caz ca nu ai inteles mergi la o agentie de autocare si intreaba acolo o sa iti explice toti pasii care trebuiesc parcursi.

3 răspunsuri:
| alexandraalis a răspuns:

Nu poti pleca fara semnatura tatalui.

| anonim_4396 explică (pentru alexandraalis):

Pai tata vrea sa imi dea semnaturahee hee dar mama nu e in tara si vreau impreuna cu fratele meu sa plecam in vara la eahee hee si ce acte imi trebuie? eu am buletin dar fratele meu nuhee hee el are 10 ani eu 15 si in Spania vrem sa plecam

| ewygirl a răspuns (pentru anonim_4396):

1.Va trebuie un insotitor(mai ales daca fratele tau nu are nici macar buletin)
2. Daca tatal tau semneaza...da, cred ca se poate sa plecati.Interesati-va la un notar.