Ai putea face proiecte surpriza sau exercitii adaugatoare. Cel mai simplu mod sunt testele-fulger. Propune-i profesoarei: iti da 10 intrebari pe care tu trebuie sa raspunzi in 20 secunde fiecare. Ea controleaza, si fiecare raspuns corect inseamna un punct. 5 puncte=nota 5 etc. Astfel, eu am luat 9 anual. Mai poti spune sa-ti ridice nota cat de cat si data viitoare ii ramai datoare (oricum, asa crede ea, tu doar nu vei face decat ceea ce faci de obicei). Sper ca ti-am fost de ajutor!
Buna!
Si eu in clasa a7-a mergeam rau cu scoala,dar pui mana si inveti,daca inveti lectie de lectie iti este mult mai usor,daca nu e mai greu,incearca sa inveti logic,nu mecanic, daca inveti logic este mult mai usor, in plus biologia nu-i asa grea, nu-i ca matematica cu formule si alte prostii.
Acum depinde si ce medie ai, raspunzi de mai multe ori pana se mareste.
Mult succes!
Te pup!
Pai trebuie sa invati, sa fi atenta in clasa si sa stii cam despre ce e vorba cand se explica.La medie in schimb ar trebui sa invati mult
Ca sa-ti maresti media la biologie invata foarte bine lectia si spune-eu cand va vedea cat de bine stii iti va pune un zece dar sa spui mai repejor ca domnul sau doamna sa nu-ti puna intrebari ok
Ca sa-ti maresti media la biologie invata foarte bine lectia de zi si cand te asculta daca stiu repede si nu-l lasi sa-ti puna vreo intrebare sigur vei lua 10 sau poti sa faci proiect cu multe informati si asa poti lua o nota mare! Mult succes!
anonim_4396 întreabă: