| Xlove64 a întrebat:

Bunaaa
Vineri.se face 1 luna de cand sunt imp cu un baiat [eu am 14 ani, iar el 15]
spuneti-mi si mie ce as putea sa ii iau. [avand in vedere ca el nu poarta inele, bratari sau ceasuri, dar are un lant din aur.asa ca eu cred ca nu prea am cum sa-i iau lant]
Nuj. ceva semnificativ. chiar nu am idei
FUnda; D

6 răspunsuri:
| yellowalien a răspuns:

Daca aveti o poza preferata cu voi doi o poti inrama si i-o poti darui. Pe langa asta ai mai putea cauta o felicitare draguta in care sa-i scrii 2-3 vorbe frumoase. Nu te arunca la cadouri scumpe, ca abia impliniti o luna si pe langa asta cadourile scumpe nu sunt musai si cele mai apreciate. Important e sa realizeze ca esti o fata dulce si tii la el.

| aLoneinthenight a răspuns:

Petreceti niste clipe de neuitat, doar voi doi, intr-un loc in care sa nu va deranjeze nimeni, spuneti-va vorbe dulci si sarutati-va. O idee ar fi sa priviti un apus de soare.

| αłναıиıα a răspuns:

Ii poti personaliza cevahappy.nu stiu, un tricou pe care sa scrii: " Te iubesc...[numele lui], sau [numele tau].te iubeste! happy ceva de genul. Bft` si felicitari happy

| SevrajBoy a răspuns:

O poză cu voi 2, şi să fie într-o ramă frumoasă sau să-i faci o surpriză invitându-l la tine la un film, faci o atmosferă romantică, vezi tu.

Succes şi Aniversare plăcută!

| CD16 a răspuns:

Parfum,tricou,blugi sau ceva tare:tu cu el intr-o poza cu inimioare

| charisma_4729 a răspuns:

Pai tu esti cu el si il conosti mai bine decat noi si ii stii gusturile. Poti sa ii iei un ursulet, adica pana la urma gestul conteaza sau un tricou personalizat cu numele vostru, ceva ce o sa pastreze si ii place, depindethinking scuze nici eu nu prea am ideibig grin dar ai mai putea sa faci un filmulet cu voi 2 si sa il pui pe un cd sa il dai alaturi de cevabig grin un sarut ar fi cel mai potrivitwinking. Nici eu nu prea ma pricem la chestii de astea:d in fine. SUCCESwinking< sper ca te-am ajutat>big grin