N-ai cum sa slabesti atit de mult intr-un timp atit de scurt decit daca ai vreo 120 de kg, ceea ce ma indoiesc.
Daca te multumeste un target de 5 - 6 kg, iti raspund dupa.
Nu cred ca e imposibil...este posibil mai ales ca sari coarda, coarda este un element excelent cand vine vorba de slabit, daca ai mai multe kg in plus vei slabi mai repede daca ai mai putine, atunci o sa se duca mai greu. dar un sfat iti dau, renunta la dulciuri, paine, nu mai manca seara dupa 6, 7. bea multaaa apa cu lamaie, mananca grepfruit, sanatate, si anunta-ma daca ai reusit sa slabesti (nu de alta, dar am nevoie si eu sa dau vreo 10 kg jos, dar sunt o lenesa totala si cand vine vorba de dieta... o las balta
Am tot vorbit despre dieta pe care am tinut-o. E verificata, a functionat, nu au fost efecte secundare si nu am suferit de foame!
Am slabit 10 kg in 3 luni fara chin si infometare, dieta fiind pe baza de proteine ( mereu am fost slaba si am vrut sa redevin asa). Este vorba despre dieta Dukan. Detalii poti gasi pe site-ul lor ( daca nu ai o dieta deja personalizata de un nutritionist).
Gasesti toate detaliile pe etape pe link.
O sa mananci destul de multa carne slaba de pui, curcan sau vita, peste in perioada asta, branza de vaci slaba, oua, iaurt degresat, unele legume si o sa bei 2 l de apa plata pe zi.
Plus mers pe jos zilnic 30 minute ( sau ceva gimnastica).
Adio dulciuri si grasimi o perioada. Ai voie in schimb sa bei Cola zero ( are indulcitori) zilnic ( maxim jumatate de litru).
O sa slabesti din prima saptamana citeva kg si asta o sa te motiveze sa continui.
Ai grija, prima faza, de atac, care e cea mai dura ( doar carne de pui, peste, oua, brinza, iaurt si tarate de ovaz alaturi de 2 l de apa), sa nu o tii decit 5-6 zile ( pentru 10 kg...pentru 20 kg o tii 8 zile, pentru 5 kg o tii 3-4 zile). Urmeaza apoi alte faze, mult mai usoare.
In cazul tau prima faza o sa dureze 4 zile!
Ai mai multe detalii pe site aici.
http://dietadukan.ro/
http://dietadukan.ro/regimul
Cel mai usor lucru este ca poti minca CIT VREI ( dar la un moment dat se inchide apetitul de la atita carne, o sa vezi ).
Eu am dus-o foarte, foarte usor.
Daca te decizi si mai ai nelamuriri, scrie-mi.
anonim_4396 întreabă:
Elenastoica9 întreabă: