| Alle_1389 a întrebat:

Bunaaalove struck! Ce credeti ca este cel m'ai minunat lucru?! Cel m'ai frumos raspuns primeste funditsaaaaa!

Răspuns Câştigător
| Just Shadows a răspuns:

Buna!happyEu cred ca cel mai minunat lucru este sa primesti viata.Sa cresti alaturi de o familie simpla, iubitoare si intelegatoare.Sa primesti sanatatea de care fiecare are atata nevoie, dupa care sa intanesti o persoana care sa te iubeasca si pe care s-o iubeasti, si.mai apoi, un lucru extrem de minunat ar fi, sa ai copii, nu cred ca exista bucurie mai mare in sufletul unei persoane ca in momentul cand isi strange in brate pentru prima data copilul. un lucru minunat ar mai putea fi sa ai nepotei, si sa poti imbatrani alaturi de persoanele pe care le iubesti.Sunt foarte multe lucruri minunate intr-o viata de om, trebuie doar sa stim sa ne bucuram de ele.Catepdata uitam la lucrurile mici si suntem egoisti cerand mai mult, insa cred ca ar trebui sa fim recunoscatori ca am primit sansa de a cunoaste aceste lucruri minunate, de a le simti si de a le impartasi celor din jur.Ai grija de tine!happy

13 răspunsuri:
| Razvan a răspuns:

Sa fii om. E mai presus de oricewinking

| daii a răspuns:

In primul rand cel mai minunat lucru este sa fii sanatos (tu si cei dragi tie), dupa aceea sa iubesti si sa fii iubit, sa ai o familie, niste copii minunati pe care sa. i iubesti mai mult decat propria viata, sa devii cineva! Sa simti ca nu ai trait degeaba!

by daiiwinking

| Doddel a răspuns:

Sa ai copii

| Doddel a răspuns:

Ma rog o sa fie

| Alle_1389 explică:

Multumesccc Tuturor pentru. raspunsurile voastre!love struck
Just Shadows a castigat funditsaaaa.

| Danielicious a răspuns:

Sa te iubeasc cineva si sa fii iubit!

| Any_2443 a răspuns:

Cred ca cel mai frumos lucru este acela sa fi iubita si sa iubesti:X

| Scuturici a răspuns:

Sa zbori printre nori... cel mai frumos lucru...mereu visez la asta si sa ai prieteni adevarati.

| Deelicious123456789 a răspuns:

Pai.cred ca sa iubesti![iubirea te defineste atunci cand gasesti persoana potrivita careia sa-i daruiesti iubirea ta]. apoi.sa fii mama.[nu sunt, dar presupun ca e ceva minunat. o sa aflu in vreo 9 ani cred laughing]. sa dai viata e o alta minune pe care sincer nici acum si nici mai tarziu nu cred ca o voi intelege. e ceva atat de plin de mister...si probabil ca mai sunt atat de multe. dar traieste fiecare clipa la maxim.si probabil ca o sa descoperi si alte lucruri minunate ...chiar si in lucrurile marunte.happy viata in sine e o minune!

| TeoTEO a răspuns:

Ptr. mine cel mai minunat lucru ar fi sa ma iubeasca cel pe care-l iubesc! love strucklove strucklove strucklove struck

| ♥∂เxყ♥ a răspuns:

Sfrasitul Lumi. 2012, ador termenii astia :X:X, veti spune ca-s ciudata dar vb serioos!

| Adinutss` a răspuns:

Prietenii love struck si PRIETENIA [cam acelasi lucruu ]

| monyk_4207 a răspuns:

Sa ai un bebe la varsta potrivita.