| 1mist3r a întrebat:

Bunaaaa... acu vreo 2 zile o fata, din cls a 8-a A a intrat pe mess(intra rar)...si am inceput sa vb cu ea putin am intrebat-o pe cine place, o zis ca nu zice, incepe cu litera C cica (ma cheama Claudiu) i-am zis sa zica tot numele (eu o consider draguta) sunt cls a 8-a B, si o zis ca pe mine ma place, prima data nu am crezuto, nici acu nu o cred...cica ma place, dar mai place pe unu care nu e de pe aici, ieri am intrebat-o "ma mai iubesti" si mi-o ras "cand te-am iubit? doar te plac, te consider dragut" oare minte? adica la scoala nu prea vbim, ne mai salutam dar nu prea mult, si i-am zis ca nici nu ma baga in seama si zice ca ma place, iar ea a zis ca eu nu o bag in seama, in fine, nu stiu ce sa cred.oh go on ce se petrece?

5 răspunsuri:
| Neimportant a răspuns:

Dacă place deja un băiat cum să te placă și pe tine? Nu prea există speranțe să te placă dacă ai precizat faptul că vorbiți foarte rar, mai mult aș zice că face caterincă. Cred că trebuie s-o lași baltă, las-o în pace... Chiar nu merită...

| Chris a răspuns:

Nu se petrece nimic, e o joaca puerila. ( si tampita, dupa mine )

| 1mist3r explică:

Eu nu o plac maalaughing voiam sa stiu de curiozitate.nu plac nici o fata! doar le consider "dragute" pe catevalaughing

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Esti in clasa a 8-a si deja te gandesti la iubire. La varsta asta ar trebui sa va jucati, sa fiti prieteni. Daca peste cateva saptamani nici nu o sa te mai bage in seama ce-o sa faci? Te-apuci de suferit?

| Deeee1998 a răspuns:

Daca esti foarte indecis ar fi mai bine sa vorbiti deschis pe mess la telefon sau cel mai simplu fata in fatawinking Hotarati odata pentru tot deauna. daca ea te refuza nu plange dupa ea.nu e nici prima nici ultima fata de pe planeta."in viata sunt multe obstacole.dar trecele cu capul sus"... Fundabig grin?