anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Bunaaaa! Am visat si eu ceva si poate ma ajutati sa-mi spune-ti ce inseamna. Am visat ca prietenul meu a venit la mine la usa, iar eu m-am mirat deorece suntem despartiti in realitate.Cand a venit, m-a sarutat de mai multe ori, iar dupa au venit niste verisori de ai lui(tot la mine), si mi-au adus hainute de copil mic. Dar as vrea sa stiu neaparat ce inseamna acest vis deoarece suntem despartiti de vreo 2 saptamanani. Multumesc mult!

4 răspunsuri:
Răspuns utilizator avertizat
| joker_1488 a răspuns:

Faptul ca prietenul tau a venit pe usa inseamna ca el face o alegere. Saruturile pe care le-ai primit de la el reprezinta faptul ca iti este dor de el si posibilitatea unei impacari. Hainele de copil sugereaza imaturitate, infantilism, nevoie de protectie si o atitudine deschisa asupra unui lucru, fara a fi constienta de riscuri si pericole. Daca hainele acelea erau noi sau curate, visul tau inspira armonie, comunicare buna si incredere in fortele proprii.

Sper ca te-am lamurit happy

| ♥.Sagemix a răspuns:

Pura autosugestie.
Este doar subconstientu' tau care lucreaza din plictiseala.

Serios acum, este doar dorinta ta foarte mare de a va impaca. Nu are vreo semnificatie aparte. Visele sunt vise. happy

| cristi 25 a răspuns:

Nu inseamna nimic, ai dormit cu gandu la el si asa se mai intampla, cate o data se mai adevereste si visele depinde ce visezi nu toate dar majoritate se adevereste, si vvisu asta se poate adeveri si e posibil sa va impacati si sa vina el la tine sau sa nu mai vina,