| AndreeA_4571 a întrebat:

Bunaaaa! big grin am si eu o intrebare la care vreau sa ii gasesc multe raspunsuri...In momentul in care vreau sa vad o filmare de pe un CD nu am sonor la acea filmare iar cand bag CD-ul la celalalt calculator am sonor...eu am la ambele calculatoare programul CyberLink PowerDVD si e Ok programul ca merge filmarea... da la unul din calculatoare nu se aude...am dat sonorul tare si al calculatorului si al programului si degeaba...va rog sa imi spuneti ce trebuie sa fac ca sa am sonor? cine stie? daca stiti explicati-mi pas cu pas va rog... cine ma ajuta cu un raspuns cu care pot face sa se auda sonorul ia fundita pe merit si felicitarile mele pentru ca a obtinuto! va pup pe toti si sper sa ma ajutati! big grin

Răspuns Câştigător
Shin
| Shin a răspuns:

E nevoie de un cablu intre CD-rom si placa de baza/sunet ca poti sa asculti sunetul direct de pe CD. Celalalt calculator probabil are montat acel cablu si d-aia merge.
Numai bine, Shinwinking

13 răspunsuri:
| AndreeA_4571 explică:

Probabil asa e shin deoarece calculatorul asta e mai nou ala e de mai multi ani. kiss Astept raspunsuri in continuare. big grin

| AndreeA_4571 explică:

Merge sunetul calculatorului...se aude si muzica si alte alea doar CD video nu merge.

| AndreeA_4571 explică:

Sunetul e OK ca merge dar la CD nu se aude.

| AndreeA_4571 explică:

Nu, nu se aude!

| AndreeA_4571 explică:

Laso balta asule il intreb pe fratele meu mai mare... app mersi ca te-ai implicat si ai incercat sa dai un raspuns dar voi da fundita lui shin! big grin

| AndreeA_4571 explică:

Am rezolvat problema.

| mada12 a răspuns:

Shin are dreptate... dar de cand l-ai luat a mers? daca a mers...si de ceva timp nu mai mere poate ti sa sticat placa audio.si eu am patit-o.

| VladRO a răspuns:

Muzica se aude pe el? daca nu se aude inseamna ca ai o problema ori cu boxele ori cu placa de sunet

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu te ametesc cu alte chestioare marunte, spun ca Shin si vreau doar pupiku, ii las lui fundita big grin

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Ai 2 variante ori placa de sunet ori ai uitat simplul si banalul driver pentru placa de sunet...alte video se aud pe acel calculator? dar sunete?

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Hmmm...alt video se aude?

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Inca o intrebare si iti dau un raspuns final...toate acele video care nu se aud sunt filmate cu acelasi ustensil de filmat? nu se aud decat cand sunt pe cd? ce player folosesti? ce format sunt?

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Ok... dar te-as fi putut ajuta...sunt la mate-info... dar nu mi-ai dat destule detalii... oricum bafta!