anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Bunaaaa happy Poate ma puteti ajuta: Sunt cu un baiat de cateva luni si tin mult la el. Si el tine mult la mine,insa e foarte realist : spune ca dupa terminarea anului scolar va trebui sa ne despartim pentru ca nu ne vom vedea toata vacanta[el pleaca la tara],si nu sunt sigura ca nu vom pica in aceleasi licee[nu pentru ca unul e mai prost si eltul mai destept]. Faza e ca eu inca sper ca puteam fi impreuna si la liceu, mai ales ca stam destul de aproape. Intrebarea mea este: credeti ca putem ramane impreuna si la liceu? [ + dati-mi niste sfaturi despre cum l-as putea face sa tina putin mai mult la mine] :* Fundita celui care ma ajuta, va rog :*.

Răspuns Câştigător
| cosima11 a răspuns:

Distanța niciodată nu poate despărți doi oameni care țin unul la celălalt cu adevărat. În eventualitatea că vă veți despărți, la începutul noului an școlar veți putea fi din nou împreună dacă încă vă mai placeți(mai ales că spui că stați și relativ aproape unul de celălalt). Cât despre felul în care l-ai putea face să țină mai mult la tine, nu îl presa, fi drăgălașă, lasă de la tine în situațiile în care trebuie, nu fi orgolioasă, arată-i ca îți este și el drag și că merită să fiți împreună. Baftă!

2 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Bună!
Vorbeşte deschis cu el şi lămuriţi problema să-i daţi de cap, deşi nu văd cum aţi putea face să rămâneţi împreună.
Te pup!

| mona a răspuns:

Cred ca e posibil acest lucru, sa ramaneti impreuna si la liceu, vorbeste cu el si lamuriti problema