| ingertryst a întrebat:

Bunaaaa TPUUU! vreau si eu niste statusuri de exemplu : te iubesc dar tu nu stii, mi-e rusine sa, ti zic.........plzzzzz FUNDAAAAAA!:X:X:X:*:*

Răspuns Câştigător
| RyGoLeTa a răspuns:

Buna! Poate te ajuta asta:
Mi-as dori sa fiu raza de soare sa te pot privi mereu in ochi sa fiu o picatura de ploaie care sa cada pe buzele tale sa te pot saruta macar pentru o clipa si apoi sa ma preling pe coarda sensibila a inimii care se numeste DRAGOSTE! TE IUBESC!

Alfabetul inepe cu A numaratoarea cu unu supararea cu o lacrima dragostea cu tine ingeras

Pentru lume tu esti cineva, pentru cineva tu esti lumea! Cu multa dragoste cineva

Azi-noapte mi-am rugat ingerul sa te pazeasca. Dar a venit mai devreme. L-am intrebat de ce. A zambit si mi-a spus ca un inger nu pazeste alt inger!

As vrea sa cred sa pot visa sa te aduc de partea mea. As vrea ca timpul sa-l opresc sa-ti spun de fapt cat te iubesc.

Pentru a trai am nevoie de batai de inima. Pentru asta am nevoie de o inima. Pentru o inima am nevoie de fericire. Pentru fericire am nevoie de tine.

Oriunde ma uit vad privirea ta. Oriunde merg simt atingerea ta. Nu am curaj sa inchid ochii, pentru ca stiu ca ai aparea in fata mea si nu i-as mai deschide.

Odata mi s-a intamplat ceva minunat. A fost un vis devenit realitate a fost o poveste a fost ziua in care te-am intalnit pe tine.

Ai aparut ca un abur si de atunci imi insotesti pasii precum aerul nu am uitat primul sarut care inca ii mai simt amprenta lui.

Iubirea e jocul cu o singura viata
Dumnezeu a creat niste ingerasi si i-a pus sa se joace, dar unul era asa de dulce si de dragut incat ceilalti l-au aruncat pe pamant. Te-ai lovit?

Cand iubesti esti cel mai fericit om din lume cel mai trist lucru este sa suferi din iubire

I-am cerut lui Dumnezeu o floare si mi-a dat o gradina. I-am cerut un pahar de apa si mi-a dat un ocean. I-am mai cerut un inger si mi te-a dat pe tine

O inima am un singur suflet si o petala de trandafir, tie iti apartin toate trei

Tradare:
Uite cum e, dragostea inseamna durere, cand numai unul o da si celalalt o cere!

Mi-aduc aminte lucruri pe care nu le pot exprima-n cuvinte.

Si ti-as pune intrebari multe da stiu ca raspunsurile tale vor fi mereu puncte puncte

Arată-le că poţi zâmbi chiar şi cu inima ciobită!

Si daca te urasc e pentru ca te-am iubit.

E greu sa iubesti si sa nu fii iubit.Sa arunci in trecut tot ce ai simtit!

Erai pe primul loc, niciodata sa nu uiti! Ca pentru tine am renuntat la multe si la multi!

Poate să îmi spună cineva. Dacă te voi uita vreodată?

Cate promisiuni false nu ti-a facut? si de cate ori iti spuneai de maine am sa-l uit?

N-ai sa intelegi cat imi e de greu nu esti in locul meu

Poate nu te doare nu ma mira cu sufletul tau vorbesti in sila

Rănile sunt prea adânci. Când mă gândesc la atunci.

Poate ca acum realizezi ca intr-adevar m-ai iubit insa e prea tarziu dati seama c-ai gresit, Iubirea pentru tine era un fel de joc usor acum ai vrea sa fie bine, dar ranile inca dor.

Voi pleca undeva aproape de tine te voi gasi oriunde vei fi mi-e dor de tine

Orice greseala o plateste lacrima.As vrea sa pot uita cata incredere am putut avea. Cat de mult raneste dragostea.

Peste obraji o ploaie de lacrimi se vede. Cad in genunchi. Doamne, cum l-am putut pierde?

Un singur lucru tine minte:'Mereu vei fi o parte din mine

Atatea amintiri clipe ce nu le pot uita sunt atat de confuza in camera mea.

Ne privim in ochi ca doi straini ca si cum nimic intre noi nu s-a intamplat.Nu avem curaj sa ne vorbim.Ce usor e sa ne prefacem c-am uitat.Dar ne lipseste tot ce ne-a legat!

Nu mi-e dor de tine să stii. Îmi lipseşte doar cel care credeam că eşti!

Un vânt ce bate şi-o vreme rece acum ştiu tot ce-i frumos repede trece!

Te gandesti mereu la el esti cu telefonul in mana a trecut aproape o luna si el tot nu suna

Un moment mai greu o perioadă nefastă. Poate mai putem salva ceva din relatia noastră.

O poză cu noi trăieste in amintiri. Mi-e dor să te intorc, să te iubesc din priviri.

Ea se ridica il trage dupa ea si zbiara Te iubesc, iti jur! dar nu mai vreau sa doara

Daca nu ma iubesti
Mai bine pleaca si lasa-ma imi e de ajuns cat am suferit

Imi cade o lacrima din ochi si nu stiu ce e cu mine dar un singur lucru insa stiu mi-e tare dor de tine.

1 răspuns:
| PisicutzaCuTupeu a răspuns:

Buna! Uite :
http://maddiealexandra.weebly.com/statusuri-x.html
Aici ai foarte multe si foarte faine.
Pa-pa. :*