| Emma17061999 a întrebat:

Bunaaaa! Vreau si eu sa imi fac un tatuaj si nu stiu cat de dureros e...si cu ce s-ar asemana intepaturile alea sau ce sunt ele? Raspuns urgent va rog...multumesc! :* :* :*

7 răspunsuri:
Legiuitoarea
| Legiuitoarea a răspuns:

Bună.
Te sfătuiesc să nu faci niciodată, riscul contaminării cu diferiți viruși este extrem de mare!
Pa, pa.

| Grimmjow69 a răspuns:

Da! Intotdeauna doare cand va faceti un tatuaj, insa nu este o durere ce nu poate fi suportata. Este dificil sa particularizam gradul de durere deoarece acesta difera de la persoana la persoana, in functie de locul in care este facut. Cu cat esti mai relaxat si mai rabdator cu atat procesul va fi mai usor de suportat.

| Xenia16 a răspuns:

Sincer,nu te-as sfatui, este dureros si daca suporti durerea este bine, dar daca nu, mai bine lasa. Ai putea sa iti faci unele cu hena, sunt temporare. Succes!

| purplestar9494 a răspuns:

Durerea e in functie de persoana si depinde cat de rezistenta esti tu la durere, se aseamana cu niste intepaturi de ac, te doare la inceput dar dupa un timp zona incepe sa amorteasca si nu te mai doare decat foarte putin.Depinde si de zona in care vrei sa iti faci tatuajul :de exemplu pe maini pe gat este mai dureros decat pe picior. Durerea depinde de mai multi factori. Daca tot iti faci tatuaj trebuie sa fi foarte atenta la ingrijire dupa fiindca se pot infecta foarte usor, iti recomand sa il faci iarna sau toamna fiindca vara riscul de infectie poate creste si cu 90%.

| Piiiiiiika a răspuns:

Buuuuuna.

De durut, normal ca doare.

Depinde de foarte multe lucruri :

De modelul pe care il vrei
De locul in care doresti tatuajul
De cel care iti va face tatuajul
De culorile folosite ( am auzit ca cele colorate ustura mai tare)

Stiu ca pe ceafa si pe umar nu doare atat de tare.

Intepaturile sunt ca de albine. Dar la un moment dat te obisnuiesti pentru ca iti amorteste zona.

Depinde si de sensibilitatea pielii thinking

Gandeste-te bine la model :3

Daca chiar ti-l doresti, il faci indiferent de durere.

Daca nu, apeleaza la hena. Este temporara.

Bafta :*

| Emma17061999 explică (pentru Piiiiiiika):

Si cu Hena unde il pot face? :*

| Rallu112CrazyKidd a răspuns:

Sincer..doare un pic...S-ar asemana cu.3 intepaturi de albine deodata. Bafta:*