anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Bunaaaa:X

Am si eu cateva intrebari':X

1. Ce se face la ticstraight face? Luni incep liceul si cica o sa fac tic. Ce inseamna tic?straight face Si ce se face la logica?
2.De la ce varsta poti sa te duci la salon sa te bronzezi? Si cam cat costa?
3. Ce parere aveti despre unghiile false? Care vi se par cele mai bune unghii false? Cele cu gel sau cu acryl? Sau ceva de genu nu mai stiulaughing
4.Credeti ca daca mananc in fiecare zi dar in cantitati mici dar de cat mai multe ori ma voi ingrasa? Si in acelasi timp sa fac in fiecare zi 30 de minute exercitii fizice acasa de exemplu genoflexiuni etc?
Multumesc mult dau fundita pentru cel mai bun raspuns:*

3 răspunsuri:
| ZamA a răspuns:

1 tic este informatica...la logik doar trebuie sa fi atent la lectie si atunci intelegi

2thinkingthinking

3 mi se par cam sec unghiile falsetongue

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Pai nu te ingrasi, mai bine mananci de multe ori pe zi dar sa nu manaci pe saturate.si daca vrei sa faci un abdomen frumos abdomene su

nt cele mai bune pentru slabithappytic=tehnologia informatiei si comunicatiei, sunt nouti de baza despre calcualtor si peste un an incepi sa faci diferite programe ca word power poin chestii, poti sa te duci si de la 15 ani, pai estee cam 1 leu sau 1, 50 lei minutulhappy valentyn_valy17 id YM, VBM MAI MULTE

| emily_9289 a răspuns:

1.La tic inveti despre calculatoare si cum sa le folosesti.sau cum sa folosesti netul.asa am inteles(noi ne-am jucat pe net doar). La logica e mai nasol...iti preda tot felul de chestii pe care trebuie sa le tocesti(asa a fost la mine in clasa).

2. daca e vorba de solar. am o prietena care mergea de la 14 ani.nu e prea scump(cred).

3.sunt dragute dar nu ma atreg. am auzit ca cele cu arcyl sunt ok.nu ma prea pricep la asa ceva.

4. daca te si hidratezi si faci si miscare nu. dar nu exagera totusi cu mancarea.

pusik:*