| 1mist3r a întrebat:

Bunaaaa[; X] [FUNDA] am invatat in italia 2 clase 3-4 am venit in romania si am facut a 5-6-7si acu a 8, cand am ajuns...intraa 5, o fata s. a indragostit de mine, spunea ca era moarta dupa mine.printra 7 o vazut alt baiat, cu parul lung nu stiu ce, s-a indragostit si de ala si pe mine numai ma simpatiza, dupa nu prea am mai vb cu ea, si ea o incercat sa stea cu ala o stat 1 saptamana si dupa baiatu ala i. o spus fetei ca o stat cu ea doar sa uite o fosta iubita...acum fata aia care ma placea printra 5-6 spune ca ma place pe mine, insa nu poate spune inca "iubire" si ca el nu mai exista ca pe o parte il uraste nu stiu ce sa cred, Voi?:X Sper ca m-am facut inteles cat de cat Multumiri anticipate

1 răspuns:
| Biuka a răspuns:

Nu o crede pe cuvant Nu vreau sa lungesc vorba ca nu prea am eu timp dar, stii cum e? Sa nu dai pasarea din mana pe cea de pe gard. Te-a lasat pe tine si l-a luat pe ala. care a tinut-o la misto. oh go on Si acum saraca. ca sa nu fie singura se intoarce la tine. E cam bizar, nu? Eu zic sa mai astepti inainte sa faci ceva ce ai putea regreta mai tarziu. Urmareste-o mai atent si vezii. se da dupa alti? Daca vezi ca sta dupa tine cat e necesar apropiete de ea si incerarca sa o cunosti mai bine happy.
Bafta kiss