| 1mist3r a întrebat:

Bunaaaa[; X] [FUNDA] am invatat in italia 2 clase 3-4 am venit in romania si am facut a 5-6-7si acu a 8, cand am ajuns...intraa 5, o fata s. a indragostit de mine, spunea ca era moarta dupa mine.printra 7 o vazut alt baiat, cu parul lung nu stiu ce, s-a indragostit si de ala si pe mine numai ma simpatiza, dupa nu prea am mai vb cu ea, si ea o incercat sa stea cu ala o stat 1 saptamana si dupa baiatu ala i. o spus fetei ca o stat cu ea doar sa uite o fosta iubita...acum fata aia care ma placea printra 5-6 spune ca ma place pe mine, insa nu poate spune inca "iubire" si ca el nu mai exista ca pe o parte il uraste nu stiu ce sa cred, Voi?:X Sper ca m-am facut inteles cat de cat Multumiri anticipate

Răspuns Câştigător
| Tweetymrrr a răspuns:

Nu ştiu ce să'ţi spun. Pe de'o parte, cât voiai să te aştepte pe tine să vezi că te place? Normal că dacă tu nu i'ai dat de înţeles că ţii la ea, s-a cuplat cu alt tip care probabil îi dădea mai multă atenţie. Acum, dacă o placi nu ai nimic de pierdut. În cel mai rău caz, dacă este tot atât de nehotărâtă, după o perioadă de timp şi nu se schimbă deloc, îi spui că vrei să vă depărţiţi şi gata.tongue
Succes!

3 răspunsuri:
Apache
| Apache a răspuns:

Fata aia nici ea nu stie ce vrea ...eu as ignora-o daca as fi in locul tau

| Bris a răspuns:

Da-i pace ii o "profitoare".Iti zice :"Te iubesc"frumos cand ea se gandeste la un prost.

| andreea47 a răspuns:

Este o fata foarte nehotarata eu zic sa nu te cuplezi cu ea caci s-ar putea sa te insele!