| 1mist3r a întrebat:

Bunaaaa[; X] [FUNDA] am invatat in italia 2 clase 3-4 am venit in romania si am facut a 5-6-7si acu a 8, cand am ajuns...intraa 5, o fata s. a indragostit de mine, spunea ca era moarta dupa mine.printra 7 o vazut alt baiat, cu parul lung nu stiu ce, s-a indragostit si de ala si pe mine numai ma simpatiza, dupa nu prea am mai vb cu ea, si ea o incercat sa stea cu ala o stat 1 saptamana si dupa baiatu ala i. o spus fetei ca o stat cu ea doar sa uite o fosta iubita...acum fata aia care ma placea printra 5-6 spune ca ma place pe mine, insa nu poate spune inca "iubire" si ca el nu mai exista ca pe o parte il uraste nu stiu ce sa cred, Voi?:X Sper ca m-am facut inteles cat de cat Multumiri anticipate

-Noutatelaughing-Azi mi-o zis ca inca mai tine la acel baiat si ca nu il poate uita asa repede cum vreau el. mie imi este frica sa nu stea cu mine doar sa-l uite.straight face de iubit stiu sigur ca mo iubit dar demult acum nu stiu ce simtestraight face ea zice ca ma place. si pe el pe deoparte il uraste, si pe alta mai tine la el, dar o vb azi cu el si o zis ala ca si-o reluat raltia cu fosta lui si ca va ramane prieteni cu fata astalaughing nu stiu cum sai mai spunlaughing, si ca el voia sa stea cu asta dar "asta" nu voia ca ala cica voia sa se schimbelaughing. Si nu a pututtongue nu stiu daca sunt facut intelesstraight face Scz.big grin

2 răspunsuri:
| 1mist3r explică:

Cum vreaau "eu " * scuzebig grin "relatia"* laughing

| JESSARYA a răspuns:

Hai ca m-ai zapacit de tot...las-o naibii de treaba ca doar nu e ultima fata pe pamantul asta.Atatea probleme si incurcaturi pentru nimic.