| mynna27 a întrebat:

Bunaaaaaa...maine am ora deschisa la mate si vin

30 de profesori si un inspector

cu ce ar trebui sa ma imbrac pentru aceasta zi nasoala

dau funda promit:*

Răspuns Câştigător
| LostInDreams a răspuns:

Buna mynna. Ce este sigur este sa te imbraci cat mai elegant(si aici ma refer la uniforma):pantaloni de uniforma sau unii eleganti(de stofa), ori niste blugi negrii, camasa alba(de preferat cu maneca lunga si alta nu bleu), incaltaminte de care vrei tu, prinde-ti parul frumos(un coc, o coada mai eleganta) si sacou bineinteles.Nu doar tinuta conteaza pentru a te remarca, poti sa fii imbracata cat de eleganta vrei, degeaba daca nu stii nimic cand vei fii scoaa la tabla.Stai cu mana pe sus cat mai sus, iesi la tabla si nu rade prosteste si nu te balbai. Daca faci o impresie buna vei avea mult de castigat iti garantez! Mult noroc maine!

3 răspunsuri:
| Emena a răspuns:

Camasa/ bluza alba /neagra, blugi si tenesi sau ce porti tu

| Kanpeki a răspuns:

Ar trebui sa te imbraci la fel ca in orice zi. Profesorii si inspectorul nu se uita cum esti imbracata ci vor sa vada daca ai invatat laughing Deci in loc sa iti faci griji in privinta modei laughing ar trebui sa iti repeti lectiilewinking ( stiu ca suna a tocilar dar chiar nu are nici un rost sa iti faci atatea griji doar pentru asta laughing )

| PadruShKa a răspuns:

Eu ti-as sugera sa porti o fusta sau ceva de genu mai klassik...stiu ca fetelor din ziua de azi nu prea le place asa ceva dar un mik efort.makar pentru o zi.incearca! asta e parerea mea! SUCCES pe miine atunci!