Buna!
Ii poti scrie daca asa simti dar daca stii ca dupa nu vei mai vrea sa vorbiti. Daca vezi ca el incearca sa caute iar apropiere spune-i de relatia ta, ca sunteti fericiti impreuna si nu vrei sa-i faci nimic rau actualului. Eventual pastrati totul la a vorbi ocazional pe Facebook (Sau unde vorbiti voi) si daca ti se pare ca ti se reaprind anumite sentimente pentru el, renunta. Ii poti spune si prietenului tau ca i-ai scris, eu zic ca-ti va aprecia sinceritatea.
O seara placuta!
Imi place sinceritatea, deci o sa iti dau un raspuns sincer, nu o lua personal. In locul prietenului tau nu m-as simtii prea bine daca as afla asta, stii cum e, apare acea frica "daca a dat de fostul ce se intampla? daca vrea sa se impace cu el, etc", sfatul meu sincer pentru respectul prietenului tau mai bine lasa-l impace. Daca v-ati despartit in relatii bune nu ai nici o obligatie fata de el, sfatul meu, pastreaza distanta, intoarce-ti privirea de la fostul.
Fii cuminte, altfel risti sa ramai singura. Aceste gesturi se fac atunci cand esti singura si ai un anumit scop. Nu cred ca ti-ar prinde bine daca actualul prieten ar face la fel cu fostele sale iubite.
Lasa lucrurile asa cum sunt si mergi mai deoarte, cu relatia in care esti implicata. E cel mai corect asa si nu mai tulburi nici apele. De ce te complici? Vrei probleme? Le poti avea, daca nu esti cuminte. Se vor ivi alte ocazii in care sa te justifici fata de fostul partener. Trebuie doar sa fie momentul potrivit!
dona întreabă: