Pai raspunsul e simplu, l-ai remarcat fara sa iti dai seama probabil din ceva discutii, cateva priviri si subconstientul tau a recreat in vis un scenariu avantajos pentru tine...nu inseamna absolut nimic i s-a intamplat si unui prieten care a visat o fata din scoala alaturata fara ca macar sa o cunoasca, doar pentru ca a vazut-o de 2-3 ori pe strada.
A tu esti aia care era mort dupa ala care arata ca Justin Biberon.Huoooooo
Sunt visuri care iti da semne ca o sa fii cu el in viitor.Asa mi se intampla si mie dar altfel visez ca unu ma saruta pe gat cand dormeam sau imbratisand cu el si sarutanduma cu el numai tin minte asa de bine dar asa am visat eu.Si inca un vis in care cineva era in spatele meu si punanduse mana la sanii mei si sarutandumi gatu.
Vz ce zodie are baiatul acesta Adi si vz dupa zodie si uitate pe net la zodia ta.
Si compari intre zodii si vz daca e vreo legatura cu zodii si visez cateodata pe baiat,este un semn care iti zice ce se va intampla in viitor,daca esti cu el sau nu.
Sper ca te-am ajutat, daca vrei sa te mai ajut cu chestii din astea cu visuri imi zici mie, ca poate te voi ajuta.