Http://www.google.com/......tp?/imgres asta e tare, sau uite asa ceva http://www.google.com/......tp?/imgres si adu-ti aminte: e un eveniment frumos si unic, asa ca nu te imbraca mulat si scurt, deoarece nu te vei mai simti bine, si nu-ti pune prea multe accesorii, doar nu esti o pitipoanca... si e bine sa ai totul pregatit din timp;)
Nici n-a inceput bine anul ca tu te gandesti deja la banchet?
Fugi de invatat si de examenele de sfarsit de an ca dracu de tamaie
Vezi cum vb draga rockstar.
Aoleu,draga.Ia vezi, scrie-mi nickul cu majuscula.sau litera mare, ca tu nu stii ce-i aia majuscula.Si lasa comentariile aiurea, nu vrei sa ma iau de tine.Ciao darling.
Nu mai plictisi oamenii.Eu doar am pus o intrebare, asteptand ca lumea sa-mi raspunda, iar tu repede cu gura mare.Intrebarea mea e:de ce ti-ai mai facut cont TPU? Hai ca nu vreau sa ma cert cu oameni.ca tine
Atunci de ce raspunzi? Sper ca iti dai seama ca esti stupida si penibila.Zic ce vreau,cand vreau, unde vreau. Daca am chef sa-mi bag picioarele in tine, mi le bag.Fii fata cuminte si buna si stai in bancuta ta, nu comenta aiurea, ca nu tine la mine.Acum ca m-am facut inteleasa am pus punctuletz(stii ce'i ala?).Bye sweetie.
Ce desteapta te mai creziCe vocabular aiSa nu crezi ca imi este frica de oameni ...ca tine...Tu esti cea care nu trebuie sa comenteze aiurea! Un sfatECONCTEAZA-TI CONTUL, CA-L AI DEGEABA!.Bye cherie!
Daca as fi in locul tau, as invata sa tac daca nu am nimic coerent de zis; _... si apropo, tu te faci de ras si esti penibila
Cv sexy mereu termina cu un brio cls a 8a
incearca rochiile mulate mai scurte adica pana pe sub fund, ci incearca multe accesorii super dar insa nu exagera
fundita?:d
Uite pot sa iti dau sfaturi:)...scrie pe fb: oana seran, www.rochiiseara.ro, starshiners, http://www.3suisses.ro/......43264.html ...cauta si daca gasesti ce iti place poti sa mergi la o croitoriasa sa ti-o faca vei iesi mai ieftin.
Buna, Madalina. Iti recomand o rochita simpla, scurta, ceva de genu goo.gl/cFBhG sau goo.gl/b5hI9
patrizia696 întreabă: