Buna poti o fata populara incercand sa cunosti cat mai multa lume si sa fi o adevarata prietena cu ei! Candideaza la "sefia" clasei sau a scolii, sau macar printre "reprezentatii scolii"! Implica-te in toate proiectele scolii, in concursurile extra-scolare si obtine rezultate bune! Pe baieti ii poti "cuceri" printr-o tinuta mai deosebita ( ceva decent sa nu ai probleme cu profesorii ), prin comportament (vorbeste mult cu ei si o sa te placa mai mult ca sigur )! Numai bine "Miss popularity"!
Buna,
Ceea ce iti doresti tu nu e tocmai ceva bun crede-ma stiu din propria experienta! Dar daca iti doresti foarte mult in primul rand ai grija pentru ca lumea te va critica si vor spune lucruri urate chiar daca nu sunt adevarate, in al doilea rand trebuie incet incet sa iti faci prieteni, sa fi comunicativa si asa cum am spus sa faci parte din mai multe grupuri, apoi incet incet te vei cunoaste altii si altii... si incearca sa te faci remarcata dar prin lucruri placute de ex: poti merge in excursii unde sti ca participa si altii elevi mai cunoscuti prin scoala.
Sper ca te-am putut ajuta, byee :*
Daca grija ta e asta, nu prea o sa reusesti...fi tu insuti si daca cineva te place.trebuie s.o faca sincer deci sa te accepte asa cum esti, si mai ales.nu fi fitoasa si alte alea
Buna!
De exemplu devii populara daca iti faci multi prieteni, prin curte, pe coridor, oriunde. Dar daca vrei sa fii iubita de baietii, ei nu te vor iubi doar cand esti populara, te vor placea pentru cine esti.
adiy întreabă: