| MyTedyBear a întrebat:

BunaTPU! O intrebare:
Voi vedeti ceva frumos in a sta la țară?
Ce activitati se pot desfasura acolo?

Răspuns Câştigător
| corolav a răspuns:

Frumuseţea constă în existenţa acelui peisaj al împrejurimilor, mai virgin de la un moment la altul, mai neumblat adică.
Ea mai poate consta în a te scula dimineţile mai devreme ca de obicei, după o noapte dormită pe prispa casei ( vezi "Moromeţii"), de mers desculţ prin iarba înrourată, de mirosit iarba proaspăt cosită, de băut laptele cald abia muls, de adus apă de la fîntîna din curte sau din uliţă şi de spălat cu apa rece, pînă la brîu.
Şi încă poate ar mai fi.
Ce activităţi se pot face?
Multe!
De muls vaca, sau capra sau oaia.De făcut curat în grajd la vite, sau la cai, de dat de mîncare la animale, de dus vitele sau caii la păscut, pe imaşul satului, de cosit iarba, de prăşit la munca ogorului, de plivit buruieni, de stropit grădina, de arăcit via şi alte munci la vie, de cules fructele, de cules via, de făcut vin, de făcut dulceţuri, de tăiat porcul, de ajutat vaca sau iapa să nască, de buşumat caii de transpiraţie, de legănat pruncii în covată, de pus oalele cu lapte la prins, etc, etc...

| G2225hda a răspuns (pentru corolav):

Vai mama ce greu era sa raspunzi la intrebarea astalaughingS-a trezit,, desteptu'/desteapta'' de tinelaughing

7 răspunsuri:
| mona a răspuns:

Vara e frumos la tare si in afara ca poti face multe mai importnt e aerul care il respiri[nu se compara cu cel de la oras]

| LolaGreen a răspuns:

Pai nu stiu daca chiar vad frumos statul la tara dar ce stiu este ca in unele sate se pastreaza traditiile si asta poate fi cel mai frumos la un sat.Mai multe nu stiu sa iti spun pentru ca eu stau la oras dar iti spun numai ce am vazut la bunica mea in sat. Imi place sa merg acolo in vacante, mai ales de Craciun si de Pasti pentru ca sunt tot felul de obiceiuri care se fac de aceste sarbatori. Sper ca te-am ajutat!

| CandyღDulceata a răspuns:

NUUUUU crede`ma nu ai vrea bunicii mei stau la tara si in vacanta de vara am stat acolo circa 2 saptamani si am crezut ca mor nu din cauza bunicilor mei ci a atmosferei laughing acolo e mult mai cald decat in oras, te plictisesti si sa nu mai spun ca e plin de soparle si serpi cel putin mie nu imi place

| CandyღDulceata a răspuns (pentru CandyღDulceata):

Activitati : statul in iarba la soare, ascultatul pasarilor [ singurul aspect care imi place ] depinde daca ai wifi laughing :*

| Gabriela1313 a răspuns:

E frumos sa stai la tara.Adica eu stau la tara si nu m-am plictisit niciodata.E mult mai frumos ca la oras. Poluarea fonica e la un nivel mai scazut. Iar activitatile sunt aceleasi care le faci si la oras... poate cu cateva exceptii.

| Criss4U a răspuns:

Pai intei trebuie sa-ti iei pamant, dupa faci casa, dupa iei animale amenajezi grajduri etc. Munca la tara e grea dar foarte satiisfacatoare (daca te organizezi bine) la inceput va fi greu dar dupa te obisnuiesti tu