anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Bune ...as vrea si eu sa stiu superstitile acela din perioada menstruatiei DAU FUNDA si tot ce nu trebuie sa fac cand sunt pe stop

Răspuns Câştigător
| facepalmlol a răspuns:

Daca iti zicem acum, pe urma chiar o sa le crezi, chiar daca iti vei spune ca nu-s reale, subconstientul tau tot va actiona.
E ca si atunci cand te uiti la filme horror si pe urma iti e frica sa dormi cu lumina stinsa, desi stii ca nu se intampla nimic.

3 răspunsuri:
| ema_2625 a răspuns:

Cu toate ca nu sunt adevarate uite cateva dintre superstitii:sa nu te speli pe cap,sa nu intri in biserica ca se zice ca esti necurata,sau daca intri sa iti pui ceva pe cap, sa nu faci sport, sa nu te vopsesti, sa nu faci sex, nu ai voie sa faci efort.

| Diana769 a răspuns:

Superstitii : sa nu faci baie, sa nu iti treaca o cioara pe deasupra capului, sa nu mergi in biserica, sa nu faci efor mai deloc ( adica sa nu participi la orele de sport) etc.
Nici una din ele nu sunt adevarate, te asigur. Igiena este foarte importanta si pe timp de menstruatie ar trebui sa faci baie mai desc decat de obicei.
Sportul este foarte necesar pentru ca ajuta sangele sa circule, si bautul apei in cantitati mare te ajuta.
De mitul cu biserica, nu stiu, dar eu il respect! In rest, toate sunt doar baliverne.

| ANDREIAd a răspuns:

Mitul cu biserica si eu il respect, mai toate fetele il respecta(cele care merg la biserica). dar celelalte mituri nu sunt adevarate. dus fac mereu, de cate ori este nevoie(intelegi tu de ce), eu fara apa sunt ca un peste pe uscatlaughing sport eu mereu am facut, au fost exceptii cand ma durea tare burta pana lesinam, a2-a zi stateam si in maini la sport. doar mituri.