Te respinge pentru ca e cu celalalt baiat, si ii place mai mult de el, incearca sa ii fii aproape cand ii e greu ei, incearca practic sa ii iei locul celuilalt baiat.
Poti sa fii cat mai romantic cu ea.
Afla ce ii place si ce nu.
Succes
Poate ai putea sa ajungi la scoala inaintea tuturor si pune-i un biletel pe masa ei care vei scrie ce simti, si ca sa nu isi dea seama l-ai putea scrie la calculator.dar si idea cu floarea merge. apropo in ce clasa esti?
Si nu pot spune ca esti urat esti chiar dragut, daca tu esti in imagine. aaaa sa nu crezi ca sunt baiat sunt fata
Da,eu sunt in imaginr.:-)
In primul rand nu te supara pentru ca si eu am patit asa... ai putea sai pui o floare la incput cand intri la scoala pe masa... sau sa vorbesti cu prieteni tai sate ajute cu ea. SUCES
Nu,chiar ma descurc foarte bine....probabil ma confunzi...stau in mereni
Scuze dar semeni mult cu un prieten, si am uitat cum arata deoarece nu ne-am intalnit din vara
Dar tie chiar iti place cu adevarat de fata asta?
Buna! . Daca te respinge inseamna ca, compania ta nu-si are rostul in viata ei. Ea vrea altceva. Iar tu o vrei pe ea! Nu are sens! E ca si cand am vorbii doua limbi diferite. Respinge-o si tu si uit-o cu timpul. Fete sunt peste tot! In rest depinde de tine. Le plac vorbele dulci. Citez in orice situatie :,, Vorba dulce, mult aduce " ! Bafta cu fetele si mare atentie in accelasi timp!