| ukukuku a întrebat:

Bunna. am si eu o rugaminte straight face azi m-am certat cu prietenu meu. vreau si eu niste statusuri triste. ceva noi nu care le gasesti peste totstraight face.
FUNDA CELE MAI FRUMOASE STATUSURI.

2 răspunsuri:
| mihaelaa18 a răspuns:

Bunahappy

Dacă nu ai nevoie de mine acum, să nu-ţi fie dor de mine mai târziu.

Inca mai astept un mesaj..hei imi era dor sa vb cu tine

Atunci când iubeşti, iubeşte din inimă, nu-ţi bate joc oh go on

Şi tu ştii că încă mă doare şi încă preferi să te joci cu asta, dar doare!

Unde e băiatu' ăla care mă făcea să râd zi de zi, care mă făcea să urlu de fericire?! Oare acel băiat de care m-am îndrăgostit eu... s-a schimbat, sau aşa a fost mereu?!

Şi mi-e dor de tine, de glumele tale, de serilele în care vorbeam ca 2 nebuni. da' tu nu realizezi şi ca prostu' dai cu picioru' happy.

Şi ţine minte : În inima mea mereu' vei rămâne băiatul de pe primul loc. happy.

Şi mi-e dor de zilele când mă priveai în ochii, mă sărutai şi îmi spuneai că mă iubeşti. sad.

Mă doare indiferenţa ta...dar nici nu vreau să fiu bătaia ta de joc. Eu îţi spun un sincer '' Îmi e dor de tine '' .....pentru că tu pentru mine, eşti pe primul' loc! ♥

Cât de mult eu te iubesc, niciodată n-am să-ţi spun. păstrez în sufletu' meu, că m-am umilit destul happy.

Fi indiferentă, şi învaţă să urăşti. că în viaţă, degeaba iubeştiwinking.

Amintirile mă dor, ochii lui mă seacă. aş vrea să dau timpul înapoi, să ne iubim ca altădată. sigh

Uneori. prefer să fiu minţită că mă iubeşti happy.

Şi uneori trebuie să pierdem anumite persoane ca să ne dăm seama cât înseamnă ele pentru noi. sau noi pentru ele.

Într-o relaţie este nevoie de încredere şi de iubire, nu de minciuni şi amăgirewinking!

Şi nu pot să mint, să spun că nu mi-e dor. Mi-e dor de al meu' băiat cu care vorbeam mereu! :

Am înţeles că vrei să pari indiferent, dar nu-ţi dai seama cât mă răneşti şi că rupi inima din mine sad.

Şi uneori mă gândesc că poate cele mai scurte momente din viaţa mea au' fost şi cele mai frumoase happy!

Mi-e dor de tine, de noi...de clipele în care eram amândoi. Te rog, întoarce-te înapoi! sad

Fără tine nimic numai e la fel, te rog întoarce-te, am nevoie de tine. de noi! :-

| NoSmile a răspuns:

Http://www.lipiciosii.ro/? do=Info&cat=statusuri