Intri pe hi5 tau la my profile dupa aia intri la 'change my skin' si cauti acol ce skin vrei... ea are cu pucaapoi dai back la my profile si intri la 'edit my profile'si de acol poti sa-ti modifici numele, orasul, varsta, despre tine... poti intra [tot la edit my profile] interests si scrii ce iti place iar daca vrei sa iei un clip de pe youtube sa zic il poti pune acolo si ii va canta acea melodie la acela care iti viziteaza profilulsper ca te-am ajutat
Nu are un profil foarte complex.Incepem cu inceputul:intri pe hi5.com si te inscrii...iti apare acolo sigur o sa gasesti si iti dai datele iti confirmi identitatea pe adresa de e-mail apoi dai la profilul meu sub poza iti apare adauga aspect sau editare aspect dai acolo iti alegi aspectul dai salveaza si te intorci la profil. dai la adauga fotografii, ti le pui si la fotografia preferata dai setare ca fotografie de profil.Pana acum ai un profil OK. Dai la editeaza date si iti pui acolo si o fotografie sau un videoclip la descriere si ai un profil super. Sper sa ti iasa. http://madumadaly. hi5.com asta este profilul meu te rog sa ma adaugi la prieteni si sa mi arati cum ti a iesit. daca mai vrei sa ma intrebi ceva contacteaza ma la id ul mada_sam97@yahoo.com