Draga mea, tinand cont de faptul ca sunteti colegi de clasa, orice decizie vei lua, nu-ti va fi usor. dar crede-ma ca nici daca te vei razbuna pe el nu te vei simti mai bine, pentru ca vei suferi si tu. lasa sa treaca de la sine, timpul le rezolva pe toate, sau incearca sa-ti faci alt prieten (dar nu doar ca sa-l faci gelos pe fostul!), stii cum se spune:"cui pe cui se scoate!" bafta!
Daca ai ales sa va despartiti ca nu va mai intelegeati de ce vrei acum sa-l faci gelos? Lasa mai bine lucrurile asa cum sunt... vezi-ti de viata... si lasa-l si pe el sa faca la fel.
Ai deformat proverbul.De obicei dupa foc nu mai iese fum. Daca inima lui este ocupata n-are rost sa te straduiesti sa-l desparti; nu este nici frumos, nici moral, nici sanatos.
Ne-am despartit pn k ne certam prea des. sh ma enerva faptul ca eu trebuia sa fac primul pas, nu isi arata intotdeauna sentimentele... sh m-a facut sa sufar. El acum nici nu vb cu mine. Stiu k cu actuala. nu e prea serios
@alexdop21.
posibil sa ma faca el pe mine gelos!?
Cum as putea sa ma comport...
Sh de ce l-as face gelos. vad k sinteti curiosi.
cred ca nu l-am uitat difinitiv. sh poate sint citeva. mici sentimente fata de el.
Au trecut abia 3 saptamani. nu ai cum sa il uiti de tot ...in plu se pare ca nici tu nu ai pus prea mult suflet in relatia asta daca tot ce facea el te enrva... lasa-l impake sa stea cu prietena lui din moment ce are prietena nu ar trebui sa te mai bagi pentru ca asta in oki lui si a prietenei lui vei arata ca o disperata... sunt baieti destui
Da-te la cel mai bun prieten al lui asta functioneaza intotdeauna, sau fa-l sa regrete ca s-a despartit de tine fa-te frumusica, si atrage atentia tuturor, prefat ca il dispretuiesti, el se va apropia de tine din ce in ce mai mult va fi gelos cu siguranta te va vrea inapoi, si eu te-am pupacit mult succes iti urez
aaaa si intr-o zi sa-i trimiti un sms cu "cf :*" >:-)
ale0409 întreabă: