| PyScHoTeLRoOz a întrebat:

BuNNnA
Intrebare pentru fete:X
1. Fetele cele mai mari adica. 14-15-16 ani l care lea venit ce simptome ati avut inainte. ca eu am 12 ani fac 13 luna asta pe 28 si imi este foarte frica adica il astept de mult timp si nu mai vine si el odata. mi sau dezvoltat sanii din 2009.am scuurgerea vaginala din 2010. din ianuarie 2010 am scurgerea asa.ametesc am stari de voma si ma enervez foarte foarte repede.

Intrebare pentru baieti.
Buna; x baieti vreau sa va intreeeb si eu ceva. voua daca va place de o fata.cum faceti sa o atrageti adica cum ii aratati ca o iubiti eu am un prieten adica iubit care imi spune in fiecare zi ca ma iubeste stau toata ziua cu el. vorbim cate 2 ore 1 ora la tel. jhy nah nu stiu ce sa cred.imi spune in fiecare zi ca sunt frumoasa.si spune ca el e urat iar eu ma enervez si ii zic ca daca mai zice odata ca e urat ma despart de el. iubtiu meu a zis ca nu ne vom desparti niciodata adevarul e ca nici eu nu cred asa ceva adica tot odata o sa ne despartim ca nu poata sa tina la nesfarsit relatia noastra. dar nu stiu cum as putea sa fac sa nu mai plang. dupa el.cand o sa ne despartim. eu si dca am o relatie la distanta iubesc acea persoana si daca ma despart de respectiva persoana care.ar fi la distanta plang si nu stiu de ceeee heeeeeeeeeeeeeeeeeelpsad la fete dau funda la cel mai bun raspuns si la celelalte fete si baieit daaau voot la fiecare pup.si va rog din sufletel nu va luati de scrisul meu

VIse aici si fete si baietilove struck
De la un timp visez numai serpi care ma musca.numai pe mine ...am dusmanisad? sau ceva rau s-ar putea intamplabatting eyelashes?hee heewinking

4 răspunsuri:
| Gazulina a răspuns:

Poi inainte de ati`veni te doaree burtaa`hee hee Acuma depinde de organism pentru ca nu toatetee`feteelee au simptomelee la fel tongue O sa iti vina stai linistitaa` :*!

Si App cu viselee` din cate stiu serpi in viss sunt oameni rai` dar nu iti face probleme`hee hee Sunt doare nistee vise`:*

| emonika98 a răspuns:

Ce este menstruatia?

Descriere:
Menstruatia sau "eumenorrhea" denota menstruatia obisnuita, normala care dureaza cateva zile (de obicei intre 3 si 5 zile, dar este considerata normala si intre 2 si 7 zile). Pierderea medie de sange in timpul menstruatiei este de 35 mililitri (intre 10 si 80 ml este considerat normal). Multe femei au observat scurgerea unor parti din endometrium (invelisul uterului) care apar ca tesut amestecat cu sange. O enzima numita plasmina (continuta in invelisul uterului) tinde sa inhibe coagularea sangelui. Datorita acestei pierderi de sange, femeile au nevoie de o cantitate mai mare de fier decat au nevoie barbatii, pentru a preveni deficientele de fier.

Menstruatia este o sangerare care se produce in vaginul fetelor sau al femeilor si care dureaza cateva zile. Aceasta incepe, de obicei, cand aveti 12 sau 13 ani dar se poate si la 8 sau la 17 ani. Ciclul menstrual va incepe atunci cand organismul este pregatit. Nu puteti nici sa-i grabiti aparitia, nici sa-l opriti.

Schimbarile au loc odata cu cresterea se numesc pubertate. In perioada pubertatii sanii vor incepe sa va creasca alaturi de parul sub brate si in zona pubiana. Vor avea loc schimbari si in organism. Desi sunteti prea tanara sa va ganditi ca ati putea avea un copil, organismul este pregatit pentru asta.

In ovarele fetelor se gasesc o multime de ovule. Cand ating varsta pubertatii, in fiecare luna ovarele elimina cate un ovul. Ovulul se deplaseaza din trompa uterina in uter. Uterul este locul unde va creste fatul, daca ovulul a fost fertilizat de sperma unui barbat.

Uterul este pregatit in fiecare luna pentru o posibila sarcina, iar invelisul sau membranos devine gros si moale. Cand organismul realizeaza ca in uter nu creste nici un fat, aceasta membrana si ovulul sunt expulzate din corp prin vagin. Aceasta este menstruatia.

Menstruatia - O noua teorie
Unii cercetatori vad menstruatia ca o curatare naturala lunara a uterului si a vaginului de sperma si bacteriile pe care le poarta.

Menstruatia
Crampele si alte simptome
Femeile pot experimenta o varietate de simptome inainte, in timpul si dupa menstruatie. Plangerile obisnuite includ dureri de spate, durere in zona coapselor, balonare, greata, ameteli, diaree, constipatie, dureri de cap, sensibilitatea sanilor, iritabilitate si alte schimbari de dispozitie. Femeile de asemenea pot experimenta senzatii pozitive cum ar fi usurare, eliberare, euforie, un nou inceput, revigorare, conectarea cu natura, energie creativa, exaltare, dorinta sexuala marita si orgasme mai intense.

Crampele uterine sunt unele din cele mai obisnuite senzatii neconfortabile pe care le au femeile in timpul menstruatiei. Exista doua feluri de crampe. Crampele spasmodice sunt cauzate probabil de prostaglandine, substante chimice ce afecteaza tonusul muscular. Unele prostaglandine provoaca relaxarea iar altele provoaca contractia. O dieta bogata in acizi linoleic si liblenic, gasiti in vegetale si peste, cresc prostaglandinele care ajuta la relaxarea muschilor.

Crampele congestive provoaca corpul sa retina lichide si sare. Pentru a preveni crampele congestive evitati produsele din grau, produsele lactate, alcoolul, cafeina si zaharul rafinat.

Menstruatia
Optiuni naturale pentru diminuarea crampelor:
Mariti exercitiile. Acestea vor imbunatati circulatia sangelui si a oxigenului prin corp, inclusiv in pelvis.
Nu folositi tampoane. Multe femei acuza crampe la utilizarea tampoanelor. Folositi absorbante.
Nu folositi steriletul (DIU - dispozitiv intrauterin) ca metoda de control a nasterii
Evitati carnea rosie, zaharul rafinat, laptele si alimentele grase
Mancati multe vegetale proaspete, cereale integrale (in special daca experimentati constipatie sau indigestie), nuci, alune, seminte si fructe.
Evitati cafeina. Aceasta constrange vasele de sange si mareste tensiunea.
Meditatia, masajul
Orgasmul
Beti ceai din radacina de scortisoara (in special daca experimentati oboseala)
Puneti ardei iute in mancare. Acesta este un vasodilatator si imbunatateste circulatia.
Respirati adanc, relaxat. Observati unde aveti tensiunea si dati-i drumul.
Eliminati bauturile racoritoare fara zahar sau pe baza de Nutra-Sweet.
Menstruatia
Faza cu sarpele Inseamna ca e momentul sa fi sincera cu cei ce te iubesc si doar asa vei invinge sarpele(acel cosmar al vietii tale) pentru ca el altfel nu te va lasa sa mergi mai departe chiar daca vei fugi tot la acest cosmar te vei intoarce. in general sarpele care sare si te ataca inseamna o problema pe care e timpul sa o rezolvi ( adica distrugand problema nu fugind de ea). Sper ca te-am ajutat. Fundabatting eyelashes

| valy2894 a răspuns:

Bună...și eu sunt tot pe 28 aprilie născută dar fac 17 ani happy. Simptomele pe care le-am avut eu au fost:durerile de burtă insuportabile, frisoane și la fel ca și tine mă enervam foarte repede. Dacă zici că sânii ți s-au dezvoltat și că ai scurgeri vaginale înseamnă că, cât de curând o să-ți ajungă ''musafirii''hee hee

| Dody_4745 a răspuns:

Raspuns la intrebarea pentru fete
Pai.nu la toti se manifesta la fel simptomele. de exemplu. la mine. eram mai sensibila in aceea perioada. adica.plangeam mai usor, ma suparam mai repede, eram mai "mofturoasa" daca pot zice asa.nu-mi convineau unele lucruri.etc.si mai sunt durerile. de spate, de burta.(nu chiar burta.cred ca stii. putin mai jos.)..si mai este faza ca sanii inainte sa-ti vina ti se intaresc. adica sunt mai tari si te dor daca ii atingi.is mai sensibili. nu e neaparat sa-ti vina acum. poate sa iti vina si la 17 ani. (cunosc cazuri).si crede-ma...nu-ti dori sa-ti vina curand. asa eram si eu.si acum ca am.nu stiu cum sa scap mai repede! a
sper ca ti-am fost de ajutor! happy