| KorpiklaaniV a întrebat:

Bunnnaaa TPU. sigh crying.

Mi-am rupt piciorul rolling eyes si e in ghips. Ce as putea sa fac ca sa nu ma plictisesc? Sa vad un film, Sa desenez... doar atat?! :-l Astept ideeei rolling eyes... sigh

- Dau Funda!

Răspuns Câştigător
| Crazyycoffedrop a răspuns:

Heykiss Ca sa vezi si eu mi-am rupt piciorul la ski laughingbig grin.Acum depinde de unde stai adica ma refer la faptul ac tu esti acum acasa sau la spital?puppy dog eyes Daca esti acasa ia o carte de citit inspirata dintr-un filmtongue, picteaza ceva, mai trage si tu un pui de somnlaughing, vorbeste la telefon cu colegii tai in timpul pauzelor si astfel vei fi la curent cu tot ce fac ei in pauzelaughing asculta muzica, joaca niste cartitongue cruce sau o septicalaughing mai d acu ochii prin manuale puppy dog eyes pentru ca o sa ramai foarte in urmasad. Asa ce sa iti mai zic?laughing Sper sa te faci bine repedekiss si sa ai grija de tinetongue

3 răspunsuri:
| LonelyLoner92 a răspuns:

Pai poti face multe lucruri pe calculator:
poti asculta muzica, poti vedea un film, te poti juca. Succes, sper sa te faci bine.

| JohnnyBi a răspuns:

Si unde s-au dus vremurile cand aveai de ales cititul unei carti? nimic nu tine locul unei culturi generale vaste, cum nimic nu inlocuieste o carte buna

| Ciocolatefrenchblue a răspuns:

Sall happy si eu mi-am rupt picioru si ce faceam era sa chem 1-2 la mine cu laptopul laughing si ne jucam c. s... sau faceam concursuri laughing cine termina primul nfs-u sau ajentul 13 laughing si chiar nu ma plictiseam deloc