| tessa01 a întrebat:

Buuna:* am o problema.sunt in clasa a 9a la liceu si sunt sefa claseihappy.mai exista o fata care tot vrea sa fie ea sefa clasei dar nimeni nu o vrea si tot ce face estesa ma barfeasca ...ca nu sunt buna ca sunt slaba s.a.s deci intrebarea este ce sa fac? sa o iau tare sau sa o las dracu in pace? ...si care sunt responsabilitatile unui sef de clasa in clasa a 9a? va rog raspunsuri folositoare
meeeerci:*

5 răspunsuri:
| LifeIsColour a răspuns:

Buna,eu zic sa o lasi in pace, daca te certi si tu cu ea, vei reusi doar sa o faci sa creada ca tot ce spune te deranjeaza, si va continua la nesfarsit.Insa,daca o lasi in pace,isi va da seama ca de fapt isi oboseste gura degeaba, si te va lasa in pace[mi s-a intamplat si mie acelasi lucru, insa daca a vazut ca nu ma intereseaza ce spune, a tacut].Cat despre responsabilitatile sefului de clasa, sunt mai multe.Sa te ocupi de disciplina, curatenie, sanitar, daca veti fi nevoiti sa cumparati ceva de-a lungul anului scolar, probabil tu vei fi cea care va strange banii de la toti colegii etc.Depinde acum si cum decide diriginta\dirigintele ta\tau.Pa-pa!

| FadetoBlack a răspuns:

Heh.
De ce vă stresaţi voi că vă vorbesc de rău ceilalţi, dă-i dr.acu'...ignor-o, cât despre îndatoririle şefului de clasă, habar n-am happy

| Gnomul a răspuns:

Sa fii seful clasei e foarte nasol, eu sunt in clasa 11-a si m-am saturat de atatea sarcini si treburi, un sef al clasei trebuie sa raspunda cam de tot ce se petrece in clasa.
Sfatul meu este sa renunti chiar de maine.

| tessa01 explică (pentru Gnomul):

Da ai putea sa-mi spui ce fac de fapt sefii de clasa...ca sincer nu stiu.si nu stiu nici la ce se asteapta colegii mei ca am sa fac.

| Gnomul a răspuns (pentru tessa01):

Deocamdata nu trebuie sa faci nimic, o sa primesti diferite "misiuni" pe parcurs...o sa mergi la sedinte cu alti sefi din scoala, diferite activitati etc. Daca esti dispusa si ai timp, Good luck!