| opierdevara a întrebat:

>Buunaaabig grin<
am si eu o intrebare...
Imi place de candva de un baiat de la mine din oras.Ma stie din vedere si probabil ca imi stie numele de la facebook.pana acum nu mi-a zis decat odata buna dar cand eram cu o prietena de-a mea [my bff] cu care el statuse ceva timp in urma [au stat aprox 3 zile]. si am mai vb putin pe fb.acolo era o poza cu mine si cu bfff`u meu unde eu ii ziceam ei ca o iubesc.acolo el ne-a intrebare daca il iubim sh pe el sh noi am zis ca da si dupa bffu meu la intrebare daca sh el ne iubeste pe noi sh a zis ca da.
eu l`am mai vazut odata in oras dar nu mi-a zis nimic.nici buna [mentionez ca tot cu bffu meu eram.
Acum vine intrebare mea.Cum sa fac sa il abordez pe mess? Ce pot discuta cu el avand in vedere faptul ca nu am vb niciodata faca2face? cam ce subiecte putem aborda?
Dau fuuunda celui al carui sfat mi-a fost cel mai de folos:*
sh voturi celorlalti>big grin

1 răspuns:
| Eka7Lyzza a răspuns:

Eu presupun ca este mai mare decat tine si prietena ta. dupa parerea mea cred ca doar este dragut. incerca sa vezi doar dk te place, daca vezi ca nu lasa`l in pace [eu am o vaga idee ca nu are nimic cu tine]. eu sper sa te placa si sa iese ceva, dar sa nu se supere prietena ta, poate ink mai tine la el. pune-te in locul ei si ai sa vezi ca dk te desparti de un baiat poate ink mai ti la el [sti u vb aia; cand stele kad tot stralucesc-oameni care se despart dar ink se iubesc]. sper sa nu fie si in situatia ta, dar incearca sa vb cu el si iti dai u seama dk te place sau nu dupa limbaj si bla bla chatterbox. incearca sa vb despre relatii dintr-astea mai speciale si iti dai u seama.
succes si spune`ne ce ai facut:*