| gingergirl1 a întrebat:

Buunaaa! In luna mai fosta noastra doamna invatatoare organizeaza o tabara la munte(de fapt excurise ca stam cam 3 zile) Ma rog o sa vina baiatul pe care il plac love struck,prietena mea cea mai buna DAR de la mine din clasa nu cred ca vine cineva(oricum daca vine,vor veni doar baietii I don't want to see)
Se poate sa vina si o fata pe care nu prea o suport! Cica vrea sa faca"competitie" cu mine pentru acel baiat confused dar mi se pare penibil...laughing
P.S:Am mai fost si anii trecuti si a fost foarte okwinking
Voi ce ziceti, sa ma duc, sau nu.happy

5 răspunsuri:
| BlackAngel232001 a răspuns:

Du-te in excursie da-o in colo pe fata aia si poate reusesti sa il cuceresti. sper sa te distrezi si sper sa il inebunesti pe acel baiat. pupici

| SolitarHacker a răspuns:

NICI VORBA SA RAMAI ACASA happy sfatul meu mergi si fa ce stii tu mai bine. fa tu prima miscare... adversaru sa aiba de gandit big grin eu zic sa mergi parerea mea... e frumos sa ti urmezi persoana iubita, acea persoana care in preajma ei te simti bine big grin SUCCESbig grin

| rozuleculoareamea a răspuns:

Du-te! Si cauta sa stralucesti, sa te distrezi, sa fii mereu vesela asa o sa il cuceresti pe baiatul viselor talewinking

| Sorynik1997 a răspuns:

Du-te astfel o sa-ti fure prietenul laughing

| funkymiru a răspuns:

Da clar... poate fii sansa sa il cuceresti pe baiatul viselor tale big grin; si nu iti fa griji pentru. fata pe care nu o suporti, pun pariu ca numai gura e de eawinking