| EmmaEmma16 a întrebat:

Buuuna TPU as vrea si eu niste fraze frumoase de tot felul [ Triste, dragoste, fericire...]

Dau funda happy:X

Răspuns Câştigător
| Ralu383 a răspuns:

Pai uite cateva: Daca m-ar intreba cineva ce as alege intre viata si tine, as alege viata, iar tu ai pleca suparat nestiind ca viata mea esti tu big grin O raza de lumina...o urma de durere...un chip de inger suav distrus de-o grea durere:X:X:X:X Ingeras din cer picat,
ochii tai m-au fermecat,
dintr-o singura privire,
s-a nascut a mea iubire...
TE IUBESC! Daca as fi un fluture mic m-as ascunde intr-un plic.Iar cand plicul s-ar fi rupt as iesi sa te sarut Daca te doare inima du-te si bea "Vitamina DRAGOSTEA" Nu sunt aici pentru tine, nu sunt aici pentru cineva, sunt doar pentru mine, ma odihnesc in singuratatea mea… Mi-ai spus ca ma iubesti, acum imi arati ce putin… Dragoste adevărată de fecioară prea curată; tânără-ntineritoare, dragoste de fată mare; insă plină-i de durere dragostea cea de muiere, de durere şi de haz, de dulceaţă şi necaz; Atat! Sa mor as vrea Sa nu mai simt dragostea sa uit de toata tristetea si sa uit durerea mea. Viata mea e un iad.Si sufletul mi s-a uscat De-atata jale, de-atata dor ah atat as vrea sa mor Cam atat stiu eu funda pliz

0 răspunsuri: