| PyScHoTeLRoOz a întrebat:

>>>>Buuuunaaa am 12 ani sunt din bucuresti pe 28 aprilie fac 13 aniiiisooooryryyy:X dk mi s-au umflat sanii si intarit pe langa si am pofta de mancare, ma doare burta am secreti vaginale abundente nervozitate...somnoleeentaaaa kkkeee? imi vinelaughing? imi este puuutyyyntel fricuuuutsa...ca eu astept cheeestia asta de foooarte mult thhymplaughing si nu a venit inkkkk voi ce credeti ca pana la vara o sa am?
p...s.AM 1.53 SI 39, 5 KGlaughing si nu stiu ce am dar plaaang in continu...crying dar numai cand sunt singura acasa si imi aduc aminte de bunicuuuul meeeu dar mai plang si asa din nimicalaughing voi ce credeti pana la vara o sa am?

Răspuns Câştigător
| coxx a răspuns:

Hi! sa stii ca asta nu e o data fixa vei avea menstuatie atunci cand corpul tau crede ca esti destul de dezvoltata pentru asta... si dc vrei neaparat pana la varawinking, da e posibil pentru ca ai cam toate simptomele, dar cum ti-am zis nu te poti baza e asta, poate fi maine sau peste un an, iar daca pana la 15-16 ani nu ti-a venit inseamna ca ia ceva probleme si e mai bine sa consulti un doctor ( nici o fata nu si-ar dori asta ) deci esti inca micuta pana la 15 ani mai ai aproape 2 ani si ceva laughing

succes love struck
sper sa iti vina cat mai repede, stiu cum e sa astepti dupa eawinking
primesc si eu ceva funda *?

3 răspunsuri:
| magdaa a răspuns:

S-ar putea :*

| MonkeY a răspuns:

Ce o sa ai? stai linistita ca nu o sa ai.

| Sophie06 a răspuns:

Salut si eu fac pe 25 aprilie 13 ani.dar probabil ca aceasta stare de indispozitie este din acea cauza pe o care presupui tu.nu cred ca va trebui sa mai astepti pana la vara... happy happy.