Salut!
Uite niste telefoane:
LG KU990 in jur de 200 lei.
Samsung Wave in jur de 40 lei. (la abonament)
Si mai uita-te pe siteuri de la Orange.
Funda?
Exact asta am vrut si eu! Touchscreen in sus, touchscreen in jos, si sora mea mai mare avea si vroiam si eu. M-am interesat si am aflat de la toti prietenii care avea astfel de telefoane ca-s de cacao (scuzati-mi expresia). Cel al surorii mele s-a stricat brusc, s-a sters toata memoria si s-a blocat, fapt care m-a determinat sa aflu care telefoane mai sunt in voga. BlackBerry! Asa-i! Doar ca, daca vrei unul, trebuie sa-ti vinzi rolele & bicicleta, plus ca nu prea se gasesc originale, si risti sa iei un fake. Asa ca mai e o solutie: Nokia C3! Arata exact ca un BlackBerry, sunt trei culori: Roz, Alb (Bej) si Albastru. Plus ca nu te ustura atat de tare la buzunar si e in voga... Nokia C3 am si eu si sunt foarte multumita de el. Costa cam 300 de lei, 400 si ceva. Sper ca te-am putut ajuta! Funda?! :d
Pai..nu stiu la ce pret vrei tu..si cat de nou pe piata sa fie.dar eu am avut Nokia 5530 xpress music si a fost foarte bun. l am scapat si de la etajul unu pe scari..nu a patit absolut nimic.sau Nokia 5800 xpress music..are functiile ceva mai bune.ar trebui sa fie in jur de vreo 4-7 milioane.bafta!
misauratcuviata întreabă: