| sw33tLilleVampire a întrebat:

Bwaa! Stie cineva daca are ceva sa te bagi in piscina atunci cand esti pe stop?big grin Adica fara tampon.Numai cu costumul de baiee.

8 răspunsuri:
| Puffy1721 a răspuns:

O sa te cam doara burta daca esti pe stop si stai in apa prea rece sau prea fierbinte! happy

| IonelaNela97 a răspuns:

Depinde si de costul de baie,de fapt tot o sa se vada, sa stii ca are legatura, nu ti-as dori sa incercilaughingwinking

| Andarock a răspuns:

---> Da, ai grija!
---> Trebuie sa ai mare mare grija!

---> Eu iti recomand sa nu te bagi in pisicina atata timp cat esti pe rosu!
---> E parerea mea!
---> O coltega de`a mea a procedat ca tine, iar apa din jurul ei s`a inrosit (cred ca sti de la ce s`a inrosit apa...).

---> Ma bucur ca te-am putut ajuta! puppy dog eyes

| mirulovepink a răspuns:

Mda are cevasad...mkr de ai tine un tampon.si sa stai maxim 15 minute.si sa te duci sal schimbi... daca nu iti pui va curgewinking si se va vedea si in piscina:*:* Fundita?batting eyelashes

| annkaa a răspuns:

Nu e pre bine...straight faceparerea mea ar fi sa nu intrii deoarece daca e apa mai rece pot aparea complicatii si mai ales daca iti vine mult o sa te trezesti ca umplii piscina de ceva rosu si toti o sa...mai bine nu(parerea mea)

| Noname4love a răspuns:

Din cate am auzit are.pentru ca se va observa imediat

| mgtow a răspuns:

Se zice ca te poti imbolnavi daca te bagi in apa cu menstruatia.

| anaservic a răspuns:

Poti face infectii foarte urate! gandeste-te de 2 ori inainte sa faci asta! sfatul meu ar fi sa mai astepti cateva zile pana iti trece, apoi te poti bucura de apa fara sa stai stresata ca esti pe stop.