| aici a întrebat:

Bwna... chiar asa de rau sa porti ochelarisad?

Răspuns Câştigător
| saymoon a răspuns:

Nu Cristina, nu este rau sa porti ochelari, dimpotriva e bine daca ai probleme de vedere, pentru ca toata toamea are defecte, indiferent ca este vorba de vedere, nas si altele.Eu nu am ochelari, dar daca ar fi nevoie as purta daca asta mi ar face bine tot mie. Daca te complexeaza faptul ca porti ochelari, n o mai face, multumeste lui Dumnezeu ca e doar ceva de vedere minor, si nu vederea completa adica orbirea. Mie personal cei care poarta ochelari mi se par tare simpatici, pur si simplu asta mi inspira si chiar sunt sincera.MKi se pare ridicol acele persoane care poarta ohelari de oare in mijlocul iernii doar pentru a parea smechere.Aia intr-adevar mi se pare rau, dar daca e vorba de vedere ti am zis, copii care rad de cei care poarta ochelari mi se par demni de mila ca nu si d au seama ca si eu au defecte, poate mai mari decat ar fi cea cu ochelarii. Poarta ochelari cu incredere, ca o sa ai sansa cu ajutorul lor sa ti corectezi vederea. si nu uita nimen nu i perfect, anl poarta ochelari, altul are nasul mare, altul urechile sui, si multe altele.multumeste i lui Dumnezeu ca esti sanatoasa si iti doresc si mai multa sanatate. O sa scapi tu odata de ei.

1 răspuns:
| AngelSpeed a răspuns:

Si eu port ochelari nu vad bine de aproape nu e cine stie ce...big grin ii port cand citesc, scriu sau ceva de genu in rest n-am nevoie de ei big grin

Întrebări similare