L-as lua neaparat pe barbatul meu pentru companie dar si ca sa vaneze si sa pescuiasca - pentru ca eu nu m-as descurca si as muri de foame. As lua cateva unelte - barda, cutit, cort, pluta... si neaparat cateva carti.
A mai fost pusa intrebarea asta si am sa raspund ca acolo:
- Un topor pentru a ma ajuta de el in cautarea hranei si in construirea unui acoperis
- O carte cu tehnici de supravietuire
- Iubitul, doar nu o sa ma lase la greu tocmai acum!
Si eu o sa dau acelasi raspuns
o fata ca sa pot ajuta la perpetuarea speciei umane
haine, pentru ca astea nu mi le pot procura de acolo
si multe cutii de chibrituri, sa pot sa imi prajesc mancarea care urmeaza sa o vanez pe insula
in rest tot ce mai am nevoie se gaseste pe insula...
Un echipament cu strictul necesare plus o trusa de prim ajutor! A da era sa uit si un pistol cu o cutie de vreo 200 de gloante, in cazul in care gasesc salbatici pe acolo !
Mi'as lua iubitul, unele vesminte si accesorii, niste carti, laptopul, mobilul si niste unelte.
Un vapor care sa fie pregatit pentru o calatorie lunga(croaziera).
Iubitul meu :X
Si nu stiu daca mi-ar mai trebui ceva avand in vedere capacitatea vaporului. unde au loooooc multe (haine, bauturi, mancare, si tot ce as mai vrea eu)
In primul si primul rand - TPU.RO, Prietenii, Muzica buna, Hrana pe 100 ani, Discoteci(cu animatoare si toate cele), O biserica, Iubita, O CEAPA (glumesc), si o barca sa ma intorc seara acasa
Chiar nu stiu pai un vapor. o barca ceva. in caz ca vreau sa ma intorc sa sa nu fie ceva imposibil
Mi-as lua hrana, apa si ceva unelte... acum depinde si ce cantitate de produse ai voie...ca asa ar fi multe de luat.
Diddiideea întreabă: