| Nastia a întrebat:

C parere aveti despre noua generatie emo si c credeti ca i-a influentat p acesti sa devina asa?

Răspuns Câştigător
rroxi44
| rroxi44 a răspuns:

Este o moda - pentru unii. Un stil de imbracaminte, un stil de machiaj si de frizura. Pentru altii un semn ca sunt neintelesi, ca au probleme de comunicare, ca se simt diferiti de ceilalti, mai pesimisti, mai interiorizati, mai sensibili...
Pesimismul si mania persecutiei nu sunt ceva nou - fiecare adolescent a simtit asta la un moment dat. Sunt divergente de opinie intre generatii... sunt un mod de revolta fata de societate, de parinti, educatori... si fata de ceilalti colegi.

13 răspunsuri:
mumoasa
| mumoasa a răspuns:

Pt uni sunt mai mult o moda.big grin, IAR PT ALTI SUNT UN FEL DE A SP CA SUNT TRISTI SI SUPARATI.happyMIE UNA NU IMI PLAC ASTFEL DE PERSOANE DAR ACUM FIECARE FACE CE VREA.big grin

eileen
| eileen a răspuns:

Mi se par chiar simpaticiilaughing avem noi glume in program datorita lorhappy
Lasand gluma la o parte. sunt ca si rockerii, hipiotii dar fac parte din generatia curenta, fiecare cu specificul lui... teribilism.

regis
| regis a răspuns:

Eee, un curent la moda si atat si nici macar nu se compara din niciun punct de vedere cu cel hipiot, care a zdruncinat puternic principiile morale iar acum e privit cu un simplu zambet oarecum nostalgic. Diferenta este data de presa, care cum stim amplifica de dragul exagerarii, astfel incat doua-trei sinucideri ai unor adepti dereglati au fost asimilate intregului curent. Oamenii pun rapid botul, fara sa se gandeasca la faptul ca prin atitudinea aceasta nu fac decat sa intareasca zidurile ce ii despart si sa le amplifice nevoia de izolare.
In septembrie 2008 in Cluj s-au sinucis doi muncitori in doua zile, totusi nimeni nu a acuzat clasa muncitoare ca e o clasa sinucigasa.

| miry a răspuns:

Cu scuzele de rigoare dar mie imi par ciudatii

| simpluEu. a răspuns:

Prostia si ignoranta a facut aceasta "moda"emo

| Beatrice_6624 a răspuns:

Acesti *emo * au ceva psihic si ar trebui ca sa i duca cineva la doctori de specialitate, altfel vor ajunge mai departe spre rau.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Deoarece au o viata trista si sunt emotivi

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Eu una pot sa zic ca sunt emo... dar nu e asa cum spun unii...ca ne taiem venele sau ceva de genul, pur si simplu ne place stilul "la unii"la alti.de ex.eu sunt mai retrasa si tacuta imi plang singura durerea si nu o spun nimanui...asta este "EMO"nu ca ne taiem venele asa ca nu ne mai cristicati.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Sun niste persoane foarte sensibile. si pentru asta ii simpatizez, vindka fac si eu parte din acest grup de persoane. si pot spune ca e misto sa fii emo.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Emo nu inseamna neaparat "eu ma omor" emo sunt cei care au trecut printr-o drama in trecut iar acum sunt mai retrasi si simt sentimentele la maxim. nu e rau sa fii emo asa ca incercati sa vedeti si partile bune la ei chiar daca sunt diferiti fata de noiwinking ...eu ma port ca un emo uneori si ascult numai rock etc etc dar nu ma sinucid... deci incercati sa va impacati cu ideea ca emo nu sunt rai in totalitatewinking

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Eu cred ca ia influentat o trauma din copilarie de care nu au putut trece si a ramas ceva in sufletul lor ce a crecscut pna cand au ajuns emo

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

EU cred ca emo e la moda si no e cum spune toty ceilalty eu sunt unul dintre ei

| florin91 a răspuns:

Pai toti avem momente naspa in adolescenta... da nu le-am aratat... oricum ciudati astia... daca ii batea maicasa sau taicasu plangeau... da vad k ei si-o fac cu mana lorlaughing.