Crestin ortodoxa, dar daca privim mai in amanunt sa stiti ca nu e un blestem sa fi de alta credinta sau sa te convertesti la o alta deoarece intai de toate exista legea morala, adica nu exista religie care sa te invete la rele, sa ucizi, sa furi, etc. Si sa nu uitam ca sfintii pana sa ajunga la crestinism au fost de alte religii...asa ca oricum o dam.tot crestini suntem atata timp cat avem ''religia'' morala in noi!
Sunt crestin-ortodoxa, nu ma prea tin d biserica, ...cred,ma rog, citesc, dar nu merg la biserica,...
Teoretic sunt botezata in religia mozaica. Pe de alta parte, am destui crestini in familie, asa ca pot fi considerata si crestina. Nu prea dau pe la sinagoga, nu prea fac nimic care sa-mi accentueze calitatea de buna credincioasa. Nu cred in Dumnezeu (inca). Am destul timp sa cred si sa aleg calea cea mai buna. Pana atunci...raman atee
Sunt Agnostic... desi am fost botezat crestin-ortodox. Nu cred in religie, mi se pare ca e facuta pentru a manipula lumea. Oare de ce Evul Mediu mai este si numit "perioada intunecata"? Raspunsul e simplu, din cauza bisericii, a religiei. Nu s-a schimbat nimic in religie, totul ar ramane la fel(executii, arderi pe rug etc) daca ar mai avea putere...
Sunt botezata crestin-ortodoxa.
Bine zis religie si nu credinta..., oricum se pot schimba si una si alta!
Crestin ortodox, desi am unele semne de intrebare cand vine vorba de anumite ritualuri(sa inconjori de 7 ori ceva, sa faci 20 de matanii si nu 19 sau 21 de exemplu, iar la inmormantare sa faci asa sau asa, nu altfel.Sunt ortodox si nimic nu ma va putea determina sa-mi schimb religia sau orientarea religioasa, insa daca as putea as incerca sa schimb cate ceva din interior.
Catolic
Am facut sfinta impartasanie la 10 ani. mirul la 17 ani, mai urmeaza nunta aici nu stiu data ca sunt single deocamdata((((((
CRESTIN-ORTODOXA PENTR CA IN ROMAINA ASTA ESTE RELIGIA PRINCIPALA SI ALTII CARE SUNT CATOLICI, ROMANO-CATOLICA...MA ROG E DOAR O PARERE DAR CRED CA ACEI OAMENI VIN DIN ALTE TARII