| AlxGoliatH a întrebat:

C sa ii spun unei fete ca o plac? Eu sunt foarte timid si nu am curajul iar daca il pun pe prietenul meu sa ii spuna el va striga in toata cls ca imi place de ea. Ce sa fac?

6 răspunsuri:
| Floreenofficial a răspuns:

Cum sa ii zici prietenului tau? Te va santaja in permanenta ca iti stie secretul. straight face
Esti barbat asa ca trebuie sa iti faci curaj si sa ii zici ca o placi.in fata pe mess sau la telefon.Bafta!

| alin a răspuns:

Dupa ce terminati orele conduo pana acasa si spune-i atuncea cati place de ea asa macar nu va urla nimeni prin cls

| cosmina05 a răspuns:

Nu trebuie sa-i zici neaparat in mod direct. o poti face si indirect.invit-o la o plimbare sau la un suc sau daca nu incearca in pauza sa te apropii de ea sa discutati despre o tema, despre un film, iar la ceva timp ii poti spune ca te simti bine in preajma ei, etc.isi va da singura seama si daca te place iti va continua jocul

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Sa te duci la ea si sa ii spui cu curaj ca daca si ei ii place de tine atunci o sa fie bine ca ascultamahappy

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Bai fi atent eu i.am zis lu o fata ca o plac cand o duceam acasa... ea sa rusinat un pic si nu m-a bagat in seama vreo 3 zile apoi vine la mine si ma saruta pasional si imi spune am astepta asta de mult timp nu puteai sa zici si u mai repede laughing

| ingeras_4210 a răspuns:

Salut, poti sa-i ceri ajutor la tema de acasa si astfel sa discutati, sau condu-o acas. Iar daca u merge nici una nici alta atunci scrie-i un biletel.