| IrInA9618 a întrebat:

Ca in orice clasa... exista 2 tipi care isi bat joc de toata lumea.Eu am vorbit mai dur cu ei, au vazut ca eu nu le dau apa la moara asa ca ma lasa impace, mai mult, se poarta destul de bine cu mine. Dar nu asta e problema, prietenele mele nu fac la fel ca mine, le raspund la intrebarile alea stupide pe care le pun, iar eu incerc sa le apar, dar ele nu ma ajuta deloc, ma simt prost sa ii vad pe aia razand de ele, pentru ca sunt prietenele mele si tin la ele. Ce credeti ca ar trebui sa fac?

Răspuns Câştigător
| unbaiatanonim a răspuns:

Incearca sa ii iei si tu la misto, dar fa in asa fel incat sa nu le dai impresia ca te-ai bagat in jocul lor, de cate ori isi bate joc de prietenele tale, ia-i si tu la misto (dai fundita?)

4 răspunsuri:
| stefaniacristina77 a răspuns:

Hei Irinalove struck! Ar trebuii sa mai vorbesti cu prietenele tale si sa le spui ca aia sunt doi fraieri care le e frica daca ridici tonul la ei. Daca nu, du-te tu mai bine si spune-le pe acelasi ton sa le lase in pace.Multa BAfta!^^

| Muflă a răspuns:

Poate că vor să se bage și ele-n seamăhee hee E ceva cât se poate de normal. Lasă-le să facă ce vor

| lylo a răspuns:

Intoarecele si u vorba. si sincer acum te-ai gandit ca pe prietenele tale poate nu le deranjeaza?

| Africanwitch a răspuns:

Eu cred ca ar trebui sa vorbesti cu prietenele tale si sa le explici cum sa se apere de vorbele si faptele celorlalti. Incearca sa le spui ca nu trebuie sa cada in capcana de a renunta asa usor la stima de sine si sa lase pe altii sa isi bata joc de ele.
Daca ele insa nu inteleg, lasa-le in pace, poate pana la urma le place sa rada acei colegi de el si nu isi dau seama ca devin niste persoane fara incredere in ele.
Numai bine!